Complimenten aan vrouwen geven doe je zo!

CREDITS: Lesly Juarez

Complimenten geven aan vrouwen is misschien wel een van de moeilijkste dingen die er zijn. Je wil tenslotte niet voor de dag komen met een complimentje dat verkeerd geïnterpreteerd word, laat staan een enorm afgezaagd compliment waar niemand beter van wordt. Vandaag maken we hier eens en voor altijd een einde aan! Maak je vriendin, vrouw, scharrel of (potentiële) bedpartner helemaal happy met een van deze complimenten!

Complimenten geven aan vrouwen doe je zo

Boys, bij vrouwen moeten we zelfverzekerd overkomen! Hoe doen we dit? Door vrouwen een beetje te plagen en grapjes te maken. Combineer dit met een compliment en je gaat zeker punten scoren! Klaar voor een voorbeeldje?

“Mag ik zeggen dat je echt hele mooie ogen hebt? Jammer dat ze niet matchen met de kleur van je shirtje…”

Blijf na het maken van deze complementaire grap niet met een stalen blik naar haar staren, maar begin met lachen. Hierdoor begint ze gegarandeerd te denken of je het nou meent of dat je zit te plagen. IJs gebroken in 3, 2, 1!

complimenten geven aan vrouwen, Complimenten aan vrouwen geven doe je zo!
Foto: Pablo Merchan Montes

Combineren

Een andere uitstekende manier om vrouwen een compliment te geven, is door jouw eigen ego opzij te zetten. Vrouwen staan graag in het midden van alle aandacht. Zeg daarom eens een keer het volgende:

“Ik zie elke man naar je kijken als we langs lopen.”

Dit gaat gegarandeerd een lach op haar gezicht toveren. Je zou dit subtiele compliment natuurlijk kunnen versterken door een compliment over haar outfit te geven. Een soepel complimentje dat haar ego een boost geeft. Kat in het bakkie toch?

Spot verbeterpuntjes

Als je merkt dat een vrouw hard aan het werk is of hard heeft gewerkt aan iets wat ze wil verbeteren, kan je hier iets over zeggen. Dit laat haar merken dat je niet alleen complimentjes kan geven, maar ook oprecht geïnteresseerd in haar bent. Oprechte interesse geeft daarnaast aan dat we vrouwen niet als lustobjecten zien, maar dat mannen welgemanierde wezens zijn!

We moeten er wel voor zorgen dat het geen complimentenregen gaat worden. Gebruik ze spaarzaam! Het kan ook handig zijn om een heel goed complimentje even achterwege te houden, spaar ze op voor het juiste moment.

complimenten geven aan vrouwen, Complimenten aan vrouwen geven doe je zo!
Foto: Bruce Mars