Onderzoek wijst uit: Porsche-rijders hebben de beste seks

Seks in de auto, op de een of andere manier is het gewoonweg fantastisch. Ook al is het wat krap en onhandig, toch willen en doen we het allemaal wel eens. En nu blijkt dat het merk waarin jij rondrijdt ook nog eens invloed heeft op je seksleven. Dit blijkt uit het onderzoek van de erotische gemeenschap ‘JOYclub’. Deze gemeenschap heeft een enquête opgesteld en die is ingevuld door zo’n 5000 leden.

Zo doet Porsche ook op gebied van seks het erg goed in de cijfers. Of course. Zo’n tweederde van de Porsche-rijders blijkt namelijk gelukkig of zelfs zeer gelukkig te zijn met hun seksleven. En alsof dat niet genoeg is, hebben de Porsche-eigenaren ook nog het vaakst seks in de auto.

Nu maar hopen dat het een Cayenne is en geen 911!

Automerken en seks

We vinden het niet gek hoor, dat Porsche hier als winnaar uit de bus komt. Als je een automerk zou moeten opnoemen op het gebied van seks en auto’s, dan is het voor ons toch wel meteen Porsche. Maar, ik hoor je denken: hoe zit het dan met de andere merken?

Rijd je een Mercedes of Volvo? Dan heb je zeker geen reden tot klagen. Deze twee merken staan respectievelijk op nummer twee en drie in de lijst. Rijd jij rond in een auto van het Duitse merk, dan mag je vanaf nu nooit meer een zeurend woord zeggen over seks. Want Mercedes-rijders doen het relatief vaker. De chaffeurs van Volvo zijn daarentegen weer wat meer tevreden met de seks die ze hebben. En zoals een oud gezegde luidt: kwaliteit boven kwantiteit.

Seat en Skoda

Mocht je één van deze twee auto’s rijden, niet schrikken s.v.p.. Maar het kan wel eens zo zijn dat jij totaal niet lekker in je vel zit op het gebied van seks. Uit dit onderzoek blijkt namelijk dat maar 41,7% en 45% tevreden zijn met in seksleven terwijl ze in een Seat en Skoda rijden. Meer dan 20% zegt zelfs dat ze seksueel depressief zijn!

Is het dan écht zo dat het merk dat je rijdt een vergroting is van de penis? Of durven de mensen met een luxe automerk gewoonweg de waarheid niet onder de ogen te zien?

Zelfbevrediging

Er zijn natuurlijk altijd speciale gevallen. En dat kon in dit geval geen ander automerk zijn dan Tesla. De chauffeurs die fan zijn van Elon Musk, zijn bijzonder tevreden over hun seksleven terwijl daar niet al te vaak een partner bij betrokken is. Maar de Tesla-eigenaren kunnen niet tippen aan de mensen die in een Mini rondrijden. Zo’n 73,6% zorgt ervoor dat ze letterlijk en figuurlijk zelf aan hun trekken komen.

Favoriete posities

Dit is een interessant gegeven om over na te denken als je de volgende keer bij iemand in stapt. De favoriete plekjes om seksuele handelingen uit te voeren in de auto zijn: de achterbank, op de motorkap of op de voorstoelen. Redelijk voor de hand liggend, maar veel meer posities zijn er dan ook niet. Wij vinden genomen worden op de motorkap wel interessant. Opvallend genoeg vinden zowel mannen als vrouwen het interessant om de auto te gebruiken als speeltuin. 85% zegt zelfs dat het al eens eerder is voorgekomen.

Welk merk en vooral wat voor soort auto/busje we missen is de Volkswagen Transporter. Zo’n hip busje waarmee je een Eurotrip kan maken of door Nederland kan crossen met je vriendin. En qua grootte en vibe ideaal voor een potje bolderkarren!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS