Polymega: speel al jouw favoriete retro games op één console

Het klinkt misschien te mooi voor woorden, maar dat is niet zo: je kunt binnenkort al jouw favoriete retro games weer spelen. Op één console nog wel. Retro games zijn al lange tijd populair. Net zoals vintage kleding, een vintage motor of een stukje retro in je interieur. Om al deze retro games en de bijhorende consoles in huis te halen, heb je nogal wat ruimte nodig. Vanaf nu hoeft dat dus niet meer. De console van Polymega wordt namelijk geleverd met verwisselbare onderdelen voor o.a. de Nintendo, Super Nintendo, Sega CD en Playstation 1. Haal al jouw kasten maar weer leeg, want het is tijd voor Mario (Kart), Golden Eye, Zelda of Sonic. De jongste versies van deze games wel te verstaan. En doe de groeten aan Eddy van Tekken 3!

De nieuwe Polymega wordt ’s werelds eerste modulaire HD retro-spelconsole genoemd. Deze console moet wel nostalgische emoties bij je los maken. Het mooie is dat ook gebruik gemaakt is van de hedendaagse technologie. Je speelt de retro games, maar krijgt de hedendaagse beleving voorgeschoteld. Een mooiere combinatie voor fanatieke gamers bestaat er bijna niet. Het is géén illusie. Je kunt echt alle retro games in de console stoppen en op je allernieuwste tv spelen.

Ook jij kan de games spelen

De console maakt gebruik van verschillende modules die overeenkomen met elk systeem. Zo kunnen er de alleroudste spellen in, maar ook CD’s. Het is geen hogere wiskunde om ze te spelen. Gewoon plug-and-play. Installeer de module waarop je vroeger hebt gespeeld, knal een game erin, pak de hedendaagse controllers erbij en speel dankzij de hybride technologie die wordt gebruikt.

Waan jezelf weer in 1989, 1994 of 1999. Maakt niet uit, als het maar het jaar is wanneer jouw ultieme retro game uitkwam. Wij kunnen niet wachten om deze games weer te gaan spelen. Helaas moet dit nog wel, want de officiële releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Wel weten we dat de prijs wordt geschat op zo’n $250, wat omgerekend zo’n €215 is. Dit is wat ons betreft de moeite waard om weer helemaal terug in de tijd te worden gegooid.ESSENTIALS