Breaking: Er is een officiele Peaky Blinders film in productie!

CREDITS: Peaky Blinders
Media

Volgend jaar is het eindelijk zo ver: het vijfde seizoen van de Peaky Blinders komt uit. En dat belooft weer een gouden te worden! Net als zo ongeveer iedereen, zijn wij enorme fan van deze hitserie. Dus waren wij héél blij verrast met dit goede nieuws: volgens de regisseur van de Netflix serie, Otto Bathurst, komt er een Peaky Blinders film! En die komt wellicht zelfs sneller dan we hadden durven hopen.

De nieuwe Peaky Blinders film

Het is niet de eerste keer dat we geruchten voorbij horen komen, al eerder hintte Cillian Murphy zelf ook al op een film van de populaire serie. Echter lijkt het nu toch écht waar te zijn en al dichterbij te komen dan we hadden durven dromen: de schrijvers van Peaky Blinders zijn bezig met een officiële film over de bende! Otto Barhurst verklapte het nieuws in een interview in Yahoo, waarin hij vertelde: “Volgens mij zijn de hitmakers nu al aan het schrijven voor de film.” Dat klinkt ons als muziek in de oortjes!

Het zal nog wel even duren voor de film daadwerkelijk op het witte doek verschijnt, het schijnt namelijk dat schrijver Steven Knight momenteel nog aan het schrijven is voor de film. Echter hebben we wel begrepen dat Cillian Murphy eerder aangaf het idee van een film over de Peaky fucking Blinders behoorlijk ‘sexy’ te vinden. Grote kans dat onze beste man dus ook in de film de rol van Tommy Shelby op zich gaat nemen! Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Gelukkig hebben we tot de tijd daar is ook nog seizoen 5 om naar uit te kijken. En natuurlijk 6 en 7 die recentelijk aangekondigd zijn.

In de tussentijd nieuwsgierig geworden naar wie de Peaky Blinders écht waren? Je leest het hier!

Peaky Blinders
Foto: Peaky Blinders
tags: , ,
Total
1
Share