SUPER73 laat je gratis clubhoppen tijdens ADE 2022

ADE staat garant voor beuken. Héél Amsterdam staat in het teken van diepe techno beats, rammende back-to-back-sessies én nachten doorhalen. Elke club heeft álles uit de kast getrokken om de beste line-up van het jaar te fixen.

Al die clubs wil jij dus afgaan, en SUPER73 gaat je daarbij helpen. Jij kan tijdens ADE op hun e-bikes clubhoppen in stijl. Gratis en voor niets.

Dank u SUPER73: ADE wordt nu een stuk makkelijker

ADE betekent dus ook rush hour in Mokum. Om de piekmomenten qua drukte en levensvreugde in goede banen te leiden, voorziet het Amerikaanse merk van vrijdag tot en met zondag van gratis vervoer. De hop-on hop-off-service van SUPER73 laat je easy van feest van feest naar glijden. Prinsheerlijk!

SUPER73, <strong>SUPER73</strong> laat je gratis clubhoppen tijdens ADE 2022

Thanks e-bike

Oke, nice. Maar hoe gaat het precies? Als jij een SUPER73 met een geel ADE-vlaggetje spot, kun je de driver gratis aanhouden. Vervolgens rijdt hij/zij je naar de club waar jij gaat shinen. Ideaal, toch?

Mooi meegenomen: het is niet zomaar een e-bikeje. Met de looks van een sportwagen word je in stijl – en snel – door de stad geracet. Goed voor het milieu, voor je tijdschema en voor de portemonnee. Geen stress voor een Uber of een dure legale taxi dit weekend. Thanks to SUPER73.

Source:
SUPER73