Manify: Out of office, Barkade Den Bosch [04-10-2019]

Op vrijdag 4 oktober was het tijd om Barkade in Den Bosch officieel te openen. En hoe kun je dit het beste doen? Juist! Met een mokertje dikke editie van Manify: Out of office. Barkade heeft een volledige make-over gekregen tot ware arcade hal en asian food restaurant. Aan ons de taak om de fundering even te testen. Met 600 man op de verlichte dansvloer is dat dan ook zeker gelukt. En ondanks dat we nog aan het ontgiften zijn, hierbij de recap:

MANIFY: Out of office, Barkade Den Bosch [04-10-19]

Deze keer gingen we het weekend met dubbel gestrekt been in aan de Tramkade in Den Bosch. Hier stonden de Martini Fiero x Fïnley Tonic cocktails voor iedereen klaar. We hebben flink wat extra sinaasappels gesneden en glazen moeten spoelen om ieder van dit lekkers te voorzien. Terwijl de DJ’s van Maestro’s Records de platenkast voor ons afwerkten, liet iedereen zich van zijn mooiste kant zien…

Laauw x MANIFY

Tijdens de avond maakte je kans op een workshop in het Laauw-atelier, om je eigen premium leren tas te mogen ontwerpen die mogelijk ook in de collectie wordt opgenomen. De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt via de Instagram van Manify: Out of office.

Martini Fiero x Fïnley Tonic

Natuurlijk was er ook deze editie weer een toffe samenwerking met een drankmerk. Deze keer: Martini Fiero x Fïnley Tonic. De cocktails vloeiden rijkelijk, dus de mannen van Martini hebben een tandje bij moeten zetten om al die keeltjes te kunnen smeren.

Manify out of office, Manify: Out of office, Barkade Den Bosch [04-10-2019]

DJ’s by Maestro’s

De mannen van Maestro’s Recrods hebben de line-up weer tot in de puntjes verzorgd. Poko Poko wist met zijn sappige beats de voetjes goed op te warmen en de verlichte vloer in beweging te krijgen. Waarna Kremlin Disko iedereen op en ver achterin de zaal van fijne deuntjes verzorgde. Heel Barkade met één hand in de lucht en in de andere hand een Fiero Tonic. Of twee…

We hebben mogen genieten van jullie dansmoves en die fundering is goedgekeurd. Lekker gewerkt guys! Knapperds, tot de volgende!

Manify out of office, Manify: Out of office, Barkade Den Bosch [04-10-2019]