MANIFY: Out of office, Oude Rechtbank Eindhoven [19-04-2019]

CREDITS: Dalessi Fotografie

Damn, wat was deze tweede editie in Eindhoven weer maximaal genieten. Beter had je Goede Vrijdag niet kunnen vieren. De grote binnenplaats van de Oude Rechtbank was dan ook ideaal met dik 20 graden. Iedereen die er vrijdag 19 april bij was: bedankt! Eén ding is zeker: we doen het snel over in Eindhoven.

DJ’S – SMOOTH DRINKS – FINE FOOD – LARGE COURTYARD 

Free Espresso Martini Workshop [by Tia Maria]

“I want something that wakes me up, then fucks me up,” dat is wat een dame vroeg aan Dick Bradsell, bartender van de Freds Club in Londen, in de late jaren ’80. Deze woorden waren de aanleiding voor de Espresso Martini. Een heerlijke cocktail, gemaakt van wodka, espresso, koffielikeur en ijs. In de basis dan, want er zijn talloze variaties mogelijk.

De helden van Tia Maria gaven tijdens MANIFY: Out of office in De Oude Rechtbank een Espresso Martini Workshop voor een exclusieve groep bezoekers. Deze mensen mochten zelf aan de slag om hun Espresso Martini te shaken. Aan alle gezichten te zien smaakten ze ook perfect!

Zelf maken? Check hier de beste variaties!

, MANIFY: Out of office, Oude Rechtbank Eindhoven [19-04-2019]
Foto: Dalessi Fotografie

DJ’s [by Maestro’s Record Café]

Uiteraard hebben wij de mannen van Maestro’s Recordcafé weer uitgenodigd voor de programmering tijdens MANIFY: Out of office. Dit keer hadden ze DEES van WeLOVEWeFunk gestrikt om ons het weekend in te begeleiden met hun heerlijke tropische deuntjes. De voetjes zijn zeker gaan jeuken. Ferdi Fonk sloot de avond vervolgens B2B met DEES af. Een combinatie die wij van te voren niet hadden gepland, maar geweldig uitpakte!

, MANIFY: Out of office, Oude Rechtbank Eindhoven [19-04-2019]
Credits: Dalessi
, MANIFY: Out of office, Oude Rechtbank Eindhoven [19-04-2019]
Foto: Dalessi Fotografie

Bekijk hieronder alle foto’s van deze toffe editie. Volg ons ook op Instagram om op de hoogte te blijven van alle updates.

De volgende editie staat al gepland op vrijdag 31 mei. Een samenwerking met Vlam in de Pijp Festival, dus dat betekent veel foodtrucks en de grootste locatie tot nu toe van MANIFY: Out of office.