MANIFY: Out of office, Tramkade Den Bosch [31-05-2019]

CREDITS: Dalessi Fotografie

MANIFY: Out of office, Tramkade Den Bosch

Het was weer intens genieten op vrijdag 31 mei 2019 bij MANIFY: Out of office, Tramkade! Tijdens deze editie in samenwerking met Vlam in de Pijp Festival scheen de zon weer volop en zat de sfeer er uiteraard harstikke goed in. Het lijkt onderhand wel het standaardrecept bij MANIFY: Out of office. Met 1.600 lachende bezoekers is het logisch dat wij nog altijd aan het nagenieten zijn. Jij toch ook?
DJ’S – FOODTRUCKS – SHUTTLE SERVICE – BIGGER LOCATION

Free Shuttle Service

Vanaf 17u voer er een free shuttle service tussen de Smalle Haven (DE Café) en de Tramkade. Deze watertaxi van Sloepje voor een Groepje voer heel wat lachende mensen af en aan tot en met 22u. Het animo was zo groot, dat een aantal bezoekers toch maar besloten om te gaan lopen. Volgende keer twee boten? De gelukkigen die wél aan boord waren hebben zeer genoten met een gekoelde Vedett Extra White. Altijd fijn. Tropische deuntjes, flink wat zonnestralen en varen maar. Zo begin je pas echt een vrijdagmiddagborrel!

, MANIFY: Out of office, Tramkade Den Bosch [31-05-2019]
Foto: Dalessi Fotografie

Martini Fiero & Tonic

Kom je net van de boot af, krijg je ook nog eens een gratis Martini Fiero & Tonic in je handen gedrukt bij binnenkomst op MANIFY: Out of office, Tramkade. Zij vlogen als warme broodjes over de toonbank, maar dan gelukkig nét iets meer gekoeld. De vroege vogels hebben er zo te zien erg van genoten. Wat wil je nog meer? Nou, al het andere dat aanwezig was!

, MANIFY: Out of office, Tramkade Den Bosch [31-05-2019]
Foto: Dalessi Fotografie

Foodtrucks

Zoals je van ons gewend bent zorgen wij altijd voor eten waarmee je een goede bodem kunt leggen. Daardoor kan je nog sneller aanwezig zijn bij MANIFY: Out of office en hoef je niet eerst langs huis. Deze editie deden we daar nog een extra schepje friet bovenop. Een overheerlijk broodje bourgondische kroket van Kroketterij De Bourgondiër, knapperige zoete churro’s van Papi Churro of quesadilla’s van De Brandmeester. Met de tien foodtrucks die aanwezig waren zat jouw favoriete maaltijd er gegarandeerd bij!

, MANIFY: Out of office, Tramkade Den Bosch [31-05-2019]
Foto: Dalessi Fotografie

Speciaalbier bar

We hadden aangekondigd dat we groot zouden uitpakken en daar hebben we we ons zeker aan gehouden. Deze editie kon je daarom extra chillen met speciaalbier. Keuze genoeg met onder andere Grolsch Weizen, Grolsch Lentebok, La Chouffe, IJwit van Brouwerij ’t IJ en Vedett Extra White. De tap maakte heel wat overuren!

, MANIFY: Out of office, Tramkade Den Bosch [31-05-2019]
Foto: Dalessi Fotografie

Maestro’s DJ Select

Dankzij Maestro’s DJ Select werden we voorzien van heerlijke deuntjes. Resident en held Skip the Disco warmde ons op, voordat de heren van Cinqo Domingo het gashendel opentrokken. Everywhere van Fleetwood Mac dreunt nog altijd door in onze oren. I want to be with you everywhere!

, MANIFY: Out of office, Tramkade Den Bosch [31-05-2019]
Foto: Dalessi Fotografie

Volgende keer weer erbij? Wij zien je in ieder geval graag. Check hieronder alle foto’s en volg zeker onze Instagram om op de hoogte te blijven van alle updates. De volgende edities in Tilburg en Den Bosch staan namelijk al gepland! 

Foto’s: Dalessi Fotografie

LEES OOK
Alsjeblieft: de ultieme ADE-list
Daar waar de deuren van de meeste events ondertussen zijn gesloten, openen de deuren van hรฉt mekka voor liefhebbers van elektronische muziek juist weer. Het Amsterdam Dance…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…