MANIFY: Out of office, Orangerie Den Bosch [06-12-2019]

Op 6 december was het dan eindelijk tijd voor de eerste gala editie van MANIFY: Out of office. De kaarten waren al een maand van tevoren compleet uitverkocht en daarmee was het tijd om de Orangerie in Den Bosch te vullen met pure klasse en stijl. En wat zag iedereen eruit om door een ringetje te halen. Wij zijn stiekem een beetje verliefd geworden op iedereen. Het oude huis van god stond op zijn grondvesten te trillen, maar het glas in lood zit er nog in en de vloer is weer aan kant. Ondertussen zijn wij nog even lekker aan het nagenieten, we hopen jij ook! Hier de recap:

MANIFY: Out of office, Orangerie Den Bosch

Bij een gala mag de rode loper natuurlijk niet ontbreken. Deze werd veelvuldig belopen door iedereen die zijn gala outfit wilde showen aan Janice en de cameraman. Die op zijn beurt een lamme vinger kreeg van het afdrukken van de sluiterknop.

Ruttchen Shuttle Service

Het is winter, het is koud en helaas regende het enorm. Gelukkig was daar de VIP shuttle service van Ruttchen Mercedes-Benz. A lucky few werden opgehaald én thuisgebracht door een privé chauffeur met enorm dikke Merc onder z’n kont. Hoe premium wil je het hebben?

Bokbier Foodparing x Taylor Made Catering

In het seizoen van bokbier, moet er worden genoten van al dit lekkers. Voor een selecte groep fijnproevers is er een bokbier foodpairing verzorgd door Taylor Made Catering. Wil je graag meedoen aan de volgende ‘incentive’? Hou dan de Instagram van MANIFY: Out of office in de gaten!

Bacardi Cuatro Highball

Ook deze keer werden alle gasten voorzien van een lekkere welkomscocktail. Ditmaal de Cuatro Highball, een mix van Bacardi Añejo Cuatro met Ginger Ale, geserveerd op ijs en gegarneerd met limoen. Verfrissend, maar toch een echte najaarscocktail.

MANIFY X L’ATELIER

Deze avond riepen we vanuit L’Atelier de Best Dressed Man & Woman uit. En wie konden waarvoor beter benaderen dan onze eigen Bossche stylist Janice. Zowel de Best Dressed Man als Best Dressed Woman wonnen een cheque van €350,- om te besteden bij L’Atelier. Congrats!

JazzWerk

De artiesten van JazzWerk beloonden de bezoekers van de lekkerste live Jazz muziek. Als iemand weet hoe je de crowd warm moet draaien zijn zij het wel! Wat schitterden zijn samen met iedereen in de zaal! Zouden we zo nogmaals uitnodigen? Reken maar van Jazz!

Moto Adonis

De mannen van Moto Adonis wisten menig mannenhart en soms ook vrouwenhart sneller te laten kloppen met de custom bike die zij op de rode loper hadden gezet. Deze Yamaha TR1 klassieke racer is handgemaakt en staat zelfs te koop! Meer informatie vind je hier!

Wat hebben we genoten van de glitter en glamour die iedereen met zich mee bracht! We staan al te springen voor de volgende editie in Babel, Ben Bosch op 17 januari 2020. See you next year! Voor nu de foto’s:

 

Total
0
Share