Coming Up // MANIFY: Out of office, Van Aken Den Bosch [05-07-19]
MANIFY: Out of office is de enige echte #vrijmibeaux van Den Bosch. Op 5 juli gaan we het weekend vieren, zoals we dat nog nooit gedaan hebben. Het terrein van Van Aken is dit keer het podium.
 
LET OP: Om de drukte beter te kunnen reguleren en nóg dikker te kunnen uitpakken, heb je voor deze editie een kaartje nodig. Ben er snel bij, want ze zullen snel gaan!
 
Kom direct na je werk, dan fixen wij:
 
🎧 DJ’s [DEES // DJ LEROY REY by Maestro’s Records]
🍕 Foodtrucks [by De Kiet // Breton Sur Place]
🏆 Cool Brands [by Bombay Gin]
🏛 Industrial Outdoor Location
⚓ Free Boat Shuttle Service [subscription only]
🕺🏻 Free Afterparty!
 
And way more…
 
TICKETS:
– Early Bird €7,50 [incl. premium Bombay Gin & Tonic]
– Regular €12,50 [incl. premium Bombay Gin & Tonic]
– Groep €8,50 p.p. [incl. premium Bombay Gin & Tonic]
– Deur €12,50 [very limited]

Shuttle Service

Met zomerse temperaturen in het vooruitzicht is ronddrijven op het water altijd een prima plan. Deze editie zal een exclusieve groep kunnen genieten van een boottocht van Sloepje voor een Groepje. Vanaf het D.E. café word je gedurende 45 minuten rond gevaren en zal je uiteindelijk aanmeren bij Van Aken. Tot zover klinkt het al erg verleidelijk, maar we maken het graag nog sterker. Wijnwinkel Proef zal je namelijk voorzien van een wijnproeverij op de boot. Muziekje erbij en jou vrijdagmiddag begint direct lekker. You like it?

Stuur dan een mail naar outofoffice@manify.nl of DM. Vervolgens ontvang je een unieke code voor jou en je vriend(in). Hiermee kan jij jouw kaartjes verzilveren voor de gewenste tijd [17u00 of 18u00] zolang de voorraad strekt*. Wees er dus snel bij, want vol is vol! Vermeld in jouw mail je telefoonnummer om zo direct op de hoogte te blijven van de wijnproeverij.

*Kaarten voor MANIFY: Out of office // Van Aken zijn vereist om deel te nemen aan de Shuttle Service

Foto: Dalessi Fotografie

Bombay English Estate

De eerste Bombay Sapphire Limited Edition English. Deze gin is infused met drie bijzondere ingrediënten van Engelse pepermunt, rozenbottel en hazelnoot. Fris en zomers tegelijk dus. Zo krijgt jouw favoriete Gin & Tonic plots een nieuwe wending: een Bombay English Estate gin en Fever-Tree tonic, geserveerd met ijs, munt en een citroenschijfje. Cheers!

Tickets

Om de drukte beter te kunnen reguleren, vooraf in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen en de voorzieningen daar op af te stemmen hebben we besloten om met tickets te werken. Met 1.600+ bezoekers de afgelopen editie is dit de beste aanpak en een mooie kans om strakkere events neer te zetten. We houden de entree prijs bewust laag en als je MANIFY een beetje kent weet je dat je er altijd iets voor terug krijgt.

Foodtrucks

Het eten is minstens zo belangrijk tijdens een goede vrijdagmiddagborrel. Met het weekend voor de deur willen wij jou het niet te lastig maken. Het fornuis in jouw huis hoef je 5 juli daarom niet te gebruiken. De mannen van De Kiet zullen je laten watertanden met hun barbecue vibes. Friet, golden wings en BBQ chicken buns staan op de menukaart. Ook Breton Sur Place zal heel wat magen gaan vullen met de overheerlijke home made loempia’s en broodjes hamburgers.

Maestro’s DJ Select

Maestro’s DJ Select voorziet ons weer van de lekkerste melodietjes. DEES van WeLOVEWeFUNK en DJ Leroy Rey staan te popelen om de funderingen van de Tramkade flink op de proef te stellen. Schroef jij het dak er mee af?

Volg het Facebook-event en Instagram om op de hoogte te blijven van alle updates!
 


ESSENTIALS