Airbnb Finds: Noorse glazen cabin is de ultieme get-away

Wanneer je vanuit huis werkt, kunnen de werktijden weliswaar iets rommeliger worden. Ach, die e-mail kan nog wel even. En voor je het weet ben je een uur verder… Het ‘niks moet’-motto en de ontsnapping aan het dagelijkse leven, is iets waar we juist nu regelmatig naar snakken.

Laten we nu net dé perfecte Airbnb-oplossing hiervoor gevonden hebben. Diep in de wildernis van Rælingen, Noorwegen, staat deze te gekke glazen cabin. We weten zeker dat jij hier je werk wel even kunt loslaten. Voor nu is het nog even ter inspiratie, maar sla deze alvast op voor de wish list!

Noorse glazen cabin is de ultieme get-away via Airbnb

Bij aankomst bij de cabin word je gelijk overweldigd door het unieke design. De glazen voordeur geeft alvast een voorproefje van de verwachtingen, maar eenmaal binnen valt je oog direct op het spectaculaire uitzicht. En dat is dan ook niet te missen, want bijna de gehele cabin is van glas. Zei iemand iets van één met de natuur zijn?

cabin, Airbnb Finds: Noorse glazen cabin is de ultieme get-away

Het onderkomen is klein maar fijn; inclusief complete keuken en badkamer, eettafel en een slaapkamer. Hier wakker worden zal ongetwijfeld een stuk rapper gaan dan in je eigen bed, je kijkt namelijk rechtstreeks naar de uitgestrekte zonsopgang. Gewoon vanuit je bed! En voor de avondmensen onder ons, zelfs JIJ zet hier je wekker voor.

Apart van de cabin vind je tussen de bomen door nog een kleine lodge. Hier bevindt zich de tweede slaapkamer. De ideale plek voor een romantische overnachting óf om die ene vriend in te stoppen die nét te veel bier heeft gedronken.

cabin, Airbnb Finds: Noorse glazen cabin is de ultieme get-away

Prachtige omgeving

Op het terrein van het huisje vind je alles wat je nodig hebt voor de juiste dosis ontspanning. In de ochtend een heerlijke bak koffie om de dag mee te starten en in de avond vecht je met je maten uit wie de grillmeester van de BBQ wordt. Uiteraard onder het genot van een biertje. Sluit vervolgens de avond af met een plons in het verwarmde bubbelbad.

Op zoek naar avontuur? De huur van de cabin is inclusief het gebruik van een kano. Eens even kijken wie er als eerst omkantelt. En ondanks dat je midden in de wildernis zit, is het centrum van Oslo maar 25 minuten rijden van het huisje verwijderd. Ideaal als je de BBQ wilt inruilen voor een avondje Noorse lekkernijen.

Deze cabin is geschikt voor zowel een vakantie met de mannen, als een romantisch weekendje met de vrouw. Wat kies jij? Wij geven hem een spot on the wish list. Voor 371 per nacht, zo’n 93 per persoon, overnacht jij met drie vrienden in deze te gekke glazen cabin.

Meer info