De nieuwe compacte Field Kit X1D van Hasselblad

Gear

De Zweedse camera fabrikant Hasselblad heeft een nieuwe Field Kit uitgebracht die elke fotograaf nodig heeft. Met korting wel te verstaan. Met deze handige kit ben je ten allen tijden voorbereid om bijzondere momenten vast te leggen. Niet alleen handig om overal mee naartoe te sjouwen, maar ook nog eens gevuld met alles wat je nodig hebt. Camera, lights, action! 

De fotografen onder ons kennen het vast wel: de overvolle cameratas. Inclusief allerlei vakjes die net niet groot genoeg zijn voor bepaalde lenzen en andere spullen. Daar hoef je je vanaf nu geen zorgen meer over te maken. De juiste apparatuur met het juiste hoesje eromheen krijg je gewoon in één keer in je schoot gelegd. De ‘H’ in Hasselblad staat overduidelijk voor ‘handig’. Dat is één ding dat zeker is.

Hasselblad-fieldkit-7Field Kit X1D

We bijten de spits af met op nummer één de X1D-50c spiegelreflexcamera met medium body formaat. Het speeltje biedt een resolutie van 50 megapixels en een compacte spiegelloze camerasysteem. Daarbij zitten op nummer twee de drie XCD lenzen van 30mm f/3.5, 45mm f/3.5 en de 90mm f/3.2. Normaal het best veel gedoe om met allerlei lenzen te sjouwen, maar op deze manier wordt het ons wel heel makkelijk gemaakt.

Daarnaast hebben ze bij Hasselblad besloten om ons ook te verwennen met allerlei accessoires. Uiteraard passen ook deze kleine gadgets allemaal in de handige kit. Om de toestand van je batterij hoef je je in elk geval geen zorgen meer te maken, want er zitten twee in de kit. Daarnaast zitten er ook schouder- en polsbandjes, een schoonmaak doekje, een stofblazer en een lenspen in de kit. Allemaal verpakt in een handige op maat gemaakte toffe case, waarmee je niet alleen je spullen beschermd, maar er ook professioneel mee uitziet.

Als je nog niet bent overtuigt, gaan we daar nu even verandering in brengen. Je krijgt namelijk de hele kit voor €14.807,68. Klinkt veel, maar als we erbij vermelden dat je €1.438,87 bespaart op het bedrag dat je zou betalen als je alles individueel zou aanschaffen. Dan begint het wel te jeuken, niet? Juist, dat dachten wij dus ook!

 

 

Total
1
Share