Maxwell Infinitum: De akoestische gitaar opnieuw uitgevonden

Het Nieuw Zeelandse Maxwell Custom brengt met hun Maxwell Infinitum wel een hele bijzondere akoestische gitaar op de markt. De gitaar, met de hand gemaakt van lokaal Kahikatea en Black Maire hout, heeft een fantastische, minimalistische uitstraling. Vooral door het ontbreken van een klankgat aan de voorkant.

De snaren zitten direct vast aan het bovenblad dat gedeeltelijk is versterkt met glasvezel. Hierdoor trilt het bovenblad meer dan normaal en kan het geluid zijn weg vinden via de fraaie openingen aan de zijkanten van de gitaar. Deze openingen zijn weg gewerkt in de glooiende vormen van de gitaar, die met een beetje fantasie lijken op het infinity symbol, vandaar de naam van de gitaar.

Prijzen zijn nog niet bekend, maar reken maar dat het geen goedkoop grapje gaat worden. Maar een ding is zeker, hoe slecht je ook speelt, je trekt de aandacht met de Maxwell Infinitum!

maxwell infinitum, Maxwell Infinitum: De akoestische gitaar opnieuw uitgevonden maxwell infinitum, Maxwell Infinitum: De akoestische gitaar opnieuw uitgevonden maxwell infinitum maxwell infinitum maxwell infinitum

LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…