Wat je moet weten over seizoen 2 van Undercover

CREDITS: YouTube

Seizoen één van de serie Undercover was al vanaf 24 februari te bekijken op het Belgische tv-kanaal Eén. Sinds drie mei zijn de tien afleveringen ook te zien op Netflix. De serie gaat over een stel dat in opdracht van de Nederlandse overheid wilt infiltreren in het criminelen circuit van Ferry Bouwman. Hij wordt gezien als één van de grootste XTC producenten van Nederland en zelfs wereldwijd.

Er waren een aantal negatieve reacties met betrekking tot het onverstaanbare dialect in de serie. Maar ja, de Spaanse serie La Casa de Papel kon zeker wel iedereen verstaan? Slinger even de ondertiteling aan en dan is er niks aan de hand. Verder zijn de reacties lovend en snakken de kijkers van het eerste seizoen naar meer. Voor deze mensen is er goed nieuws: de Undercover productie is alweer bezig met de opnames voor seizoen twee.

Wat je moet weten over seizoen 2 van Undercover

Vanaf twee april zijn de nieuwe opnames van start gegaan. Dit wordt bevestigt door hoofdrolspeler Tom Waes, ook wel bekend als Bob of Peter in de serie. Hij plaatsten een foto op Instagram waarop te zien is dat zowel hij, als hoofdrolspeler Anna Drijver terugkeren in het tweede seizoen van Undercover.

We moeten nog even geduld hebben, want Netflix heeft aangekondigd dat de opnames in september zullen eindigen. De verwachting is dat begin 2020 het volgende seizoen te zien is op Netflix. Er is hier helaas nog geen trailer van, dus je zal het moeten doen met de onderstaande Instagram posts…..

Zodra de trailer online is plaatsen we ‘m direct op Facebook!

https://www.instagram.com/p/BvwWExzDROg/