Hoppa: Netflix bevestigt vijfde seizoen van You

CREDITS: Netflix Media Center

Stalker-fans: deze is voor jullie… Netflix heeft zojuist de wereld ingeslingerd dat de hitserie You nog een vijfde seizoen krijgt. En dat is heel fijn nieuwes voor de liefhebbers van psycho Joe Goldberg.

You wordt nog even verlengd

Sinds 2018 houdt de psychologische thrillerserie veel bingers bezig. Hoofdrolspeler Joe stalkt mensen waar hij verliefd op wordt vanaf minuut 1 en dat levert hele bizarre, onwerkelijke situaties op. Nu seizoen 4 van You er net op zit, vond Netflix het tijd om meteen maar een vijfde seizoen aan te kondigen. Het lag in de lijn der verwachtingen, maar toch is een officiële bekendmaking altijd lekker.

You, Hoppa: Netflix bevestigt vijfde seizoen van <strong>You</strong>
Foto: Netflix Media Center

Nieuwe mensen aan het roer

Het vierde seizoen, die voor het eerst in twee delen verscheen, hield iedereen op het puntje van zijn of haar stoel. Joe is in dit laatste seizoen in Londen, maar op het eind vertrekt hij weer naar New York met zijn nieuwe ‘liefde’ Kate Galvin. En dat lijkt het startsein voor het nu bevestigde vijfde seizoen. Het zal wel iets anders worden: maker Sera Gamble heeft namelijk haar rol neerlegt, en die is overgenomen door uitvoerende producenten Michael Foley en Justin W. Lo. Een frisse wind, dus.

Dat laatste wordt natuurlijk superinteressant, want seizoen 4 was voor velen een waar feest om naar te kijken. Dat werd eigenlijk al duidelijk toen de trailer uitkwam:

Source:
Netflix Media Center
LEES OOK