Netflix komt met serie over Nederlandse XTC-producent

CREDITS: https://unsplash.com/@petibalt

Netflix komt met een hele dikke serie over de Nederlandse ecstasy scene. In de serie is een Nederlands-Belgische cast te bewonderen met bekende namen. Onder andere ‘de Jumbo-man’ Frank Lammers,…

Undercover

Eerste Nederlandse serie besteld door Netflix

Er staan op Netflix al redelijk wat series, maar ze willen écht een slag gaan slaan met hun eigen producties. Nog nooit eerder bestelde de streamingdienst een serie uit Nederland of België, laat staan produceerde. Netflix staat natuurlijk onder druk van opkomende concurrentie en wil maar wat graag met een aantal krakers komen.

Nederlandse serie, Netflix komt met serie over Nederlandse XTC-producent
Foto: Cinequest

Verhaal over de absolute koning van de xtc-handel

Nederland staat natuurlijk bekend om onze tolerantie tegen soft drugs. Daarnaast zijn wij, Nederland, wereldwijd bekend om onze party drugs. Ons kikkerland is al vaker in het nieuws gekomen wat betreft drugs, zo bleken onze riolen vol met drugsafval te zitten.

Het verhaal van Undercover gaat over een van de aller grootste ecstasy bazen ter wereld, Freddy Bouman. De beste man kan prima leven van zijn handeltje en woont in een comfortabele villa. Echter, en je zal het niet verwachten, komt hij op de radar van de politie en die willen hem maar wat graag stoppen.

Wij kijken in ieder geval al uit naar deze serie, hij wordt extra spannend en interessant omdat de serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Check de trailer hieronder!