Netflix lanceert trailer van vierde seizoen La Casa de Papel

CREDITS: Screenshot La Casa de papel | Vancouver media

Heel lang hebben we niet hoeven wachten, maar wat zijn we blij dat het nieuwe seizoen van La Casa de Papel binnenkort weer te zien is. Netflix heeft de trailer alvast de wereld ingeslingerd zodat wij ons al kunnen gaan klaarmaken.

Klaar voor het nieuwe seizoen

Spoiler alert!

Dit seizoen is eigenlijk in één woord te beschrijven: chaos! De Professor weet niet meer wat hij moet doen, Nairobi ligt te vechten voor haar leven en ondertussen moet het plan gewoon doorgaan. In de trailer zien we ook dat de hoofdbeveiliging van de bank, Gandia, is ontsnapt en als spion de boel in gevaar gaat brengen.

Seizoen vier is al eerder aangekondigd met een teaser van de hoofdpersonages, waaruit we helaas nog niet zo veel uit konden halen. Wel hebben we gespot dat enkele acteurs een comeback maken in het nieuwe seizoen, zoals de beruchte politieagente Alicia Sierra.

Netflix heeft ook gelijk de releasedatum van het nieuwe seizoen van La Casa de Papel bekend gemaakt: 3 april 2020. Dus plan alvast een vrije dag in want bingewatchen it is.

la casa de papel
Foto: Screenshot La casa de papel | Vancouver Media
LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…