Amazon dropt epische trailer van laatste seizoen Vikings

Het einde is in zicht voor de populaire serie Vikings. Nog één keer mogen we van tien nieuwe afleveringen genieten en dan is het toch echt klaar. En om je vast een voorproefje te geven, dropt Amazon de meest epische trailer van het laatste seizoen. Maak je klaar voor het einde.

Amazon dropt epische trailer van laatste seizoen Vikings

Heb je lang genoeg zitten wachten op de laatste tien afleveringen, dan is today your luck day. Amazon komt namelijk met de trailer van het allerlaatste seizoen, en die belooft ons alles wat we van Vikings gewend zijn. Je bekijkt ‘m hier!

Check ook: Zo knap zijn de mooiste vrouwen uit Vikings in real life 

Release

Het is nog onduidelijk op welke datum seizoen 6B van Vikings voor ons te zien zal zijn. Dat komt omdat History, de zender van Vikings, en MGM Television het roer omgooien voor deze laatste reeks afleveringen. Zij sloten namelijk een deal met Amazon. Dit betekent dat de laatste tien afleveringen op 30 december állemaal te zien zullen zijn op Amazon Prime Video. En dus niet meteen op Netflix.

Nederland

Ergens in 2021 zal de kabelzender History de laatste afleveringen van Vikings op TV gaan uitzenden. Een slimme deal van Amazon dus. Maar wat kunnen we in Nederland dan verwachten? Helaas nog even niks. Op 30 december zullen Amazon Prime-leden in de VS, VK, Duitsland, Oostenrijk en Ierland de eersten zijn die mogen zien hoe het epische drama eindigt.

Wanneer deze reeks afleveringen voor ons op Amazon Prime Video of Netflix te zien zullen zijn, is nog maar de vraag. Nog even afwachten dus. Tot die tijd moeten we de trailer die Amazon gisteren dropte nog maar een keertje extra kijken dan.

vikings
Screenshot Vikings | History
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…