The Irishman is eindelijk op Netflix te zien

We keken er al een hele tijd naar uit; The Irishman. Je had hem al een paar weken in de bios kunnen checken, maar hij is nu ook al te zien op Netflix. Vrij uniek overigens, dat je binnen 14 dagen de release hebt in de bios én op Netflix. Laat de trend maar gezet worden met deze doorlooptijden, want wat is er nu lekkerder dan een film kijken in jouw eigen mansion?

The irishman
Foto: The Irishman

The Irishman op Netflix

The Irishman werd ruim vijf jaar geleden al aangekondigd door de regisseur Marin Scorsese. In 2016 ging de filmproductie dan eindelijk van start met als uitgangspunt om hem exclusief op Netflix uit te brengen. Een paar jaar later werd er toch besloten om de film eerst twee weken in de bioscoop de premiere te geven. In The Irishman word je meegenomen in het verhaal van Frank “The Irishman” Sheeran, een Mafiosi die geen lieverdje was. Frank leerde moorden in Italië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Eenmaal terug in Amerika werd hij een mobster voor de Bufalino crime family. Als je houdt van actie, sensatie, maffia praktijken, ofwel alle Godfather, Peaky Blinders en Al Pacino-films dan zit je geramd.

You got a good friend here.
You don’t know how good a friend you got.

Cast

De film zit ramvol goede acteurs. We zien onder andere Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Jesse Plemons, Anna Paquin en Kathrine Narducci. De film is geregisseerd door Marin Scorsese. Martin ken je onder andere van The Wolf of Wall Street, The Departed en Goodfellas. En zoals we van Marin gewend zijn, is de film een lekkere lange zit. Maak het jezelf extra comfortabel, want The Irishman duurt ongeveer drie-en-een-half uur.

IMDB loves The Irishman

Op IMDB en Rotten Tomatoes zijn de recensies super lovend. Op beide platformen scoort The Irishman een dikke 8, die tegen een 9 aan schuurt. Rotten Tomatoes gaf de film zelfs een ‘Certified Fresh’. Met zo’n cast en regisseur kan het eigenlijk ook niet anders, maar we all know the exceptions. Check snel de trailer en zorg dat je jouw agenda voor een paar uurtjes vrij maakt en een account regelt voor The Irishman op Netflix.

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…