Nieuwe gezichten in Undercover 2

CREDITS: Netflix - Undercover

Zoals we eerder al schreven krijgt niemand minder dan onze lievelings-drugsbaas Ferry Bouman krijgt een eigen film. Maar, voordat het zover is, wordt er op 6 september seizoen 2 van de razendpopulaire Netflix serie gedropt. Gisteren werd bekendgemaakt wie er naast Ferry, Danielle, Bob en Kim nog meer in de serie voor gaan komen!

Vier nieuw acteurs in Undercover 2

De Nederlandse Sanne Samina Hansen zal haar intreden doen. Ze is bekend van Het Huis Anubis en De Liefhebbers, ze zal in Undercover de rol van Sharon gaan innemen.

Ruth Becquart zal de rol van Nathalie vertolken. Je kent haar misschien uit de Netflix serie Over Water, waar ze Benedicte De Pelsmaecker speelde. Of wellicht uit de guilty pleasure film Smoorverliefd.

Wim Willaert en Sebastien DeWaele, beiden bekend van de Vlaamse serie Eigen Kweek, zullen de rollen van respectievelijk Laurent en JP gaan spelen.

Rico Verhoeven?

Hoewel hij niet in de teaser te zien is, zal ook onze Rico Verhoeven een kleine rol gaan spelen in Undercover 2. Hij liet al vaker vallen een acteercarrière wel te zien zitten en wellicht is het spelen van de lijfwacht van Ferry Bouman wel een uitstekend begin!