Once Upon a Time in Hollywood in april op Netflix

CREDITS: Screenshot Once Upon a Time in Hollywood | Sony Pictures Releasing

Normaal gesproken duurt het eeuwen voordat een topfilm op een streamingdienst te zien is. Voor sommige films wordt er een uitzondering gemaakt en daar is Once Upon a Time in Hollywood er een van. De film van Quentin Tarantino komt in een recordtijd naar Netflix. Vanaf 13 april zullen Rick Dalton en Cliff Booth te zien zijn op jouw beeldscherm. Misschien wel in iets mindere beeldkwaliteit, maar dat terzijde.

Netflix haalt Once Upon a Time in Hollywood in recordtijd binnen

Dat de negende film van Tarantino volgende maand op Netflix staat, is een wereldwonder. Het is namelijk nog niet eens een jaar geleden dat de film is uitgebracht. Brad Pitt en Leonardo DiCaprio waren in augustus nog alleen te zien in Nederlandse bioscopen.

Once Upon a Time in Hollywood is uiteindelijk een succes geworden. Naast dat de film een 7,7 scoort op IMDb, heeft de film diverse prijzen binnen gehengeld. De film werd voor tien Oscars genomineerd en won er uiteindelijk twee. Zo kreeg Brad Pitt de Oscar ‘Best Supporting Actor’ en het productieteam nam de Oscar ‘Best Production Design‘ in ontvangst.

De hele wereld keek ernaar uit

Toen bekend werd dat Quentin Tarantino met een negende film zou komen werd de hele wereld gek. Mensen die toen verder gingen kijken werden nog gekker. De film bleek over een cast te beschikken waar je U tegen zegt. Want niet alleen DiCaprio en Pitt zouden gaan schitteren in de film, ze werden bijgestaan door tal van andere toppers. Onder andere Margot Robbie, Al Pacino, Dakota Fanning en Kurt Russell speelde een rol in de film.

Binnenkort is de film dus te zien op Netflix en kun je ‘m onbeperkt streamen. We kunnen in ieder geval stellen dat Netflix goed werk heeft verricht door Once Upon a Time in Hollywood zo snel binnen te halen. Chapeau!

netflix once upon a time

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…