Netflix line-up mei: twee iconische films en serie van makers La Casa

CREDITS: Screenshot Ocean's Eleven | Warner Bros

Ook in mei voegt streamingdienst Netflix weer een aantal praaltjes toe die jij kan bingen. Met nieuwe series, nieuwe seizoenen en klassieke films gaat mei een goede maand worden voor liefhebbers. Om jou tijd te besparen hebben we een selectie gemaakt met de beste nieuwe releases.

Er zijn sowieso twee iconische films in aantocht: Ocean’s Eleven en Spider-Man. Terwijl ook de serie White Lines (van de makers van La Casa) hoog op je lijstje hoort te staan.

De beste films en series die in mei op Netflix verschijnen

Netflix heeft zelf een trailer van bijna vier minuten gemaakt met daarin alle titels die in mei verschijnen. Zo kun je alles wat online komt in een trailer zien:

Hollywood – seizoen 1

Na de Tweede Wereldoorlog proberen een aantal jonge acteurs het te maken in Hollywood. Ze hebben er alles voor over en er blijkt ook een groot prijskaartje aan te hangen. Vanaf 1 mei is deze serie te bingen op je favo streamingdienst.

The Eddy – seizoen 1

8 mei komt The Eddy op Netflix. Deze muzikale dramaserie gaat over een jazzclub in de buitenwijken van Parijs. De eigenaar probeert zijn zaak draaiende te houden, maar komt erachter dat zijn zakenpartner een shady business ernaast draait.

White lines – seizoen 1

Een beroemde DJ wordt dood aangetroffen op het party-eiland Ibiza. Zijn zus reist af naar het eiland en ontdekt dat het nachtleven van Ibiza ook donkere kanten heeft. White Lines is bedacht door de makers van La Casa de Papel en Vis a Vis. Als dat geen succes gaat worden weten wij het ook niet meer. De serie verschijnt 15 mei op Netflix.

Space Force – seizoen 1

De Amerikaanse generaal Mark R. Naird krijgt de vraag om een nieuwe militaire afdeling op te zetten voor ruimtemissies: Space Force. Toch blijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan. De struggles van het opzetten van de Force kun je vanaf 29 mei op Netflix zien.

Queen of the South – seizoen 3

Het derde seizoen van de legendarische drugsserie over Teresa Mendoza kun je vanaf 29 mei aanschouwen. Teresa is gedwongen om te vluchten wanneer haar man wordt vermoord. Ze vlucht naar Amerika, maar ook daar rolt ze de drugswereld in.

Into the night

De zon bedreigt al het leven op aarde. Een vliegtuig vol passagiers probeert het felle en warme licht voor te blijven. De serie is gebaseerd op het sciencefictionverhaal van Jaces Dukaj en is vanaf 1 mei op Netflix te zien.

Bad boys

Vanaf 1 mei kun je Will Smith en Martin Lawrence bekijken op Netflix in de actiefilm Bad Boys. De mannen zijn partners bij Miami police force. Als er een lading drugs wordt gestolen uit het politiebureau krijgen zij de taak om het terug te vinden.

Ocean’s Eleven

Vanaf 2 mei kun je de legendarische film Ocean’s Eleven zien met George Clooney, Julia Roberts, Brad Pitt en Matt Damon. In de film zie je hoe het team een casino wil overvallen. Al snel blijkt dat de motieven van Danny Ocean niet alleen zakelijk zijn.

Spider-Man

Peter Parker krijgt bijzondere krachten nadat hij is gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. Zijn krachten gebruikt hij om de misdaad in New York te bestrijden. Spider-Man kun je vanaf 31 mei op Netflix kijken.

The Lovebirds

Tijdens een vakantie in New Orleans willen Eric en Julie een einde aan hun relatie maken. Wanneer ze onbedoeld betrokken raken bij een moordmysterie krijgt hun vakantie een ander doel. Terwijl ze hun naam proberen te zuiveren proberen ze erachter te komen of hun relatie nog te redden valt. The Lovebirds kun je vanaf 22 mei op Netflix kijken.

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…