Netflix en Ubisoft bevestigen komst Assassin’s Creed-serie

CREDITS: Ubisoft

Big news: Netflix en Ubisoft werken aan een liveaction Assassin’s Creed-serie. Dat heeft Netflix Nederland bevestigt via haar Twitter-kanaal. Zoals de streamingdienst zelf aangeeft: “Bereid je voor op een hoop parkour en duiken in hooibergen.” Meer details zijn er nog niet bekendgemaakt, maar wij zijn in ieder geval hyped. Een serie in combinatie met één van de beste games: best of both worlds.

Netflix en Ubisoft bevestigen komst Assassin’s Creed-serie

Op Twitter deelt Netflix een teaser van tien seconden. Niets meer, niets minder. Maar goed, toch krijgen we er al warme gevoelens bij. Je krijgt namelijk een logo van Assassin’s Creed en Netflix te zien. Een samenwerking waar we allemaal stiekem wel eens van gedroomd hebben.

De streamingdienst heeft Jason Altman en Danielle Kreinik van Ubisoft een plekje in het team gegeven. Zij zijn de executive producers van het hele verhaal. Helaas heeft ook Ubisoft nog details gedeeld met de wereld over de toekomstige liveactionserie.

Nog even afwachten

Zoals gezegd moeten we nog even in spanning afwachten hoe het verder gaat. Meer dan de tien seconden durende teaser is er namelijk nog niet. Toch is Twitter al wel ontploft. Iedereen is hyped en kan niet wachten op het eindresultaat.

In 2016 kwam er ook al een Assassin’s Creed-film uit met onder anderen Michael Fassbender and Marion Cotillard:

Ook nog Assassin’s Creed Valhalla

Naast dit nieuws ligt 19 november Assassin’s Creed Valhalla in de winkels. Ondanks de crisis laat Ubisoft zijn hoofd dus niet hangen. Logisch, want er worden ook veel games gespeeld én series gekeken. De nieuwe aankondiging van de twee grootmachten lijkt dus perfect on time.

We zijn benieuwd naar het komende succes van Netflix en Ubisoft. Eén ding is zeker: de verwachtingen zijn in ieder geval hooggespannen.