De beste films en series die in april op Netflix verschijnen

CREDITS: Pexels | John-Mark Smith

De ultieme tijd om te bingen is nu. Netflix wil je hier graag een handje bij helpen en voegt een aantal echte toppers toe in april 2020. Naast dat er een aantal steengoede oldies verschijnen, worden er ook splinternieuwe titels toegevoegd bij de streamingdienst. Dit is het moment dat je Netflix schaamteloos kan uitspelen.

Deze titels worden in april toegevoegd op Netflix

Om je tijd te besparen met het zoeken naar de nieuwste titels hebben we een select lijstje gemaakt met de pareltjes die in april online komen.

netflix april
Foto: Charles Deluvio

La Casa de Papel – seizoen 4

De legendarische Spaanse serie La Casa de Papel is vanaf 3 april terug op Netflix met een vierde seizoen. In dit seizoen hebben Rio en Tokio net een legertank opgeblazen, denkt de professor dat Lisbon dood is en moet Nairobi voor haar leven vechten. Klinkt weer als een echte must see!

Community

Vanaf 1 april staan alle afleveringen van de serie Community online. Geen grap. Je kan alle avonturen kijken van de volwassenen die terug terugkeren naar school. Een echte feel good serie voor de aankomende maand dat je thuis

Once upon a Time in Hollywood

De nieuwste film van de legendarische filmregisseur Quentin Tarantino uit 2019, Once upon a Time in Hollywood, is vanaf 13 april te zien op Netflix. Brad Pitt en Leonardo DiCaprio nemen je in deze Oscar winnende film terug naar de hippietijd van Hollywood.

How to fix a drug scandal

Deze Netflix Original gaat over de chemicus Sonja Farak die in 2013 werd gearresteerd wegens het knoeien met bewijs. Naast dat ze de drugs moest testen gebruikte ze de drugs ook zelf. Vanaf 1 april is deze brute documentaire te zien op Netflix.

The Addams Family

Als je dacht dat 1 april al top was dan hebben we nog een verrassing voor je. The Addams Family, een klassieke uit 1991, staat vanaf 1 april ook op Netflix. Deze legendarische film van Charles Addams gaat over hoe criminelen proberen The Addams Family op te lichten.

American Reunion

American Reunion is het vervolg van de originele Amrican Pie films. In deze comedy komen de oorspronkelijke acteurs weer bij elkaar na een lange tijd, al lijkt het alsof ze niet echt volwassen zijn geworden. American Reunion is vanaf 10 april te zien op Netflix.

Jaws films

Heb je plannen om een filmmarathon te houden? Wacht dan tot 10 april, dan komen namelijk maar liefst drie Jaws films op Netflix te staan. Jaws 2, Jaws 3 en Jaws: The Revenge komen online. In de films is te zien hoe een haai maar al te graag het vlees van mensen eet.

Ocean’s 8

Deze film borduurt voort op de eerdere Ocean’s films, maar dit keer met een bende van acht vrouwen die een enorme roof plegen. Met namen als Sandra Bullock, Anne Hathaway, Rihanna en Cate Blanchett is het zeker geen verkeerde film om naar te kijken. Ocean’s 8 is vanaf 17 april te zien op Netflix.