Zien: zo knap zijn de mooiste vrouwen uit de serie Suits

CREDITS: Screenshot Suits | USA Network

Suits is voor menig man dé favoriete serie. Mike Ross en Harvey Specter zijn het perfecte duo die rechtszaak na rechtszaak winnen. Na negen seizoenen stopt de serie, dus kunnen we nog wat verwachten. Tot nu toe staan er pas acht seizoenen op Netflix en wachten we met smacht op de grandioze afsluiter.

De serie zit bomvol met bloedmooie dames. Of course hebben we het over Meghan Markle, maar er spelen nog veel meer fraaie verschijningen in. Omdat deze gruwelijke serie al enige tijd bestaat leek het ons een goed idee om alle dames even in het zonnetje te zetten.

Zien: zó knap zijn de mooiste vrouwen van de serie Suits

Meghan Markle – Rachel Zane

Meghan Markle is de 39-jarige Hertogin van Sussex en is nu getrouwd met de Britse prins Harry. Voordat ze met de prins het huwelijksbootje instapte was ze een steengoede actrice. In de serie is ze de dochter van Robert Zane en ze werkt bij Pearson & Hardman.

Al snel leert ze Mike Ross kennen en laat zij hem als een blok voor haar vallen. Helaas zien we haar nu niet meer verschijnen op het witte doek, maar hebben we Suits om nog van haar te genieten.

Abigail Spencer – Dana ‘Scottie’ Scot

De 39-jarige Abigail ziet er nog altijd uit alsof ze 20 is. Wat is ze toch een bloedmooie vrouw. Haar personage Scottie had misschien geen hoofdrol, maar ze mag écht niet ontbreken in de lijstje. Ze was namelijk het liefje van de one and only Harvey Specter. Verder speelt ze in veel films en is ze een actrice pur sang.

Amanda Schull – Katrina Bennett

Amanda Schull speelt in Suits het personage Katrina Bennet. Een pittige en gedreven jongedame, maar ze is zeker niet ijskoud. Als het er op aankomt is haar hartje toch groter dan dat je zou denken. Even een wake-up call: in de serie is ze één van de jongste dames, maar in het echt heeft ze toch al de leeftijd van 42 bereikt. Ondanks haar leeftijd is ze nog steeds een ware schoonheid.

Vanessa Ray – Jenny Griffith

De wereldbekende Vanessa Ray is bekend van haar rol in de serie Pretty Little Liars. In het begin van Suits had Vanessa ook een belangrijke rol. Ze speelt namelijk Jenny, de dame waar Mike Ross al sinds het begin verliefd op was. Maar omdat Jenny al met Trevor was, zat het er even niet in. Totdat ze het uiteindelijk toch probeerde. Als 39-jarige actrice is Vanessa Ray vandaag de dag nog steeds adembenemend mooi.

Gina Torres – Jessica Pearson

De 51-jarige Gina Torres is een ware schoonheid. Ze verovert nog steeds de wereld met haar jeugdige verschijning. In Suits was ze als Jessica Pearson een echte lady boss. Zij was ,als een van de weinigen, een vrouw die echt kon doordringen tot Harvey Specter.

Katherine Heigl – Samantha Wheeler

In seizoen 8 worden we blij verrast wanneer we Katherine Heigl als topadvocate Samantha Wheeler zien binnen wandelen. Weer een dame met pit, héérlijk. De 41-jarige blondine ziet er nog altijd superb uit. Katherine Heigl heeft zelfs een Emmy Award op haar naam voor een bijrol in Grey’s Anatomy. Eén ding is zeker: ze weet hoe ze the boss moet zijn.

Sarah Rafferty – Donna Paulsen

Last but not least: de ó zo charmante, liefdevolle en prachtige Donna Paulsen. Degene die altijd klaar staat voor Harvey Specter. Sarah Rafferty ziet er met haar 47 jaar nog altijd uit om door een ringetje te halen. Een prachtige dame waar we blij van worden.

Was Donna ook jouw favoriete personage uit Suits? Check dan: De beste foto’s van Donna Paulsen uit Suits in real life.

Wil je nou ook weten hoe de bloedmooie dames van Vikings er in real life uitzien? Kijk dan even naar: Zien: zó knap zijn de mooiste vrouwen uit Vikings in Real Life