Door coronavirus ook opnames Stranger Things en Walking Dead gestopt

Zoals we al aangaven in ons artikel ‘10 dingen om te doen als je in quarantaine zit‘, is Netflix uitspelen een erg voor de hand liggende optie. En met miljoenen uren aan series, films en documentaires komen we de coronacrisis hopelijk wel door. Maar, wat staat ons daarna te wachten?

Steeds meer bedrijven komen stil te vallen door het coronavirus. En ook de producenten van films en series blijven hierbij niet ongeschonden. Het lijkt erop dat we een periode in gaan waar we het moeten zullen gaan doen met aanzienlijk minder nieuwe series.

, Door coronavirus ook opnames Stranger Things en Walking Dead gestopt

Deze series zijn gestopt met opnemen

Netflix laat weten de opnames van Stranger Things 4 gepauzeerd te hebben. Dat geldt ook voor de AMC-series The Walking Dead en Fear the Walking Dead. Evenals  de Disney+ / Marvel-series The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Loki. Comic- en Superheroes-fans krijgen zwaar voor hun kiezen, want CW heeft ook het personeel van Supernatural, Riverdale en The Flash naar huis gestuurd. Ook CBS blijft niet ongeschonden en pauzeert om dezelfde reden de opnames van NCIS en The Good Flight.

Het lijkt er op dat de producties voor minimaal 3 à 4 weken stil liggen. Dat betekent dat we waarschijnlijk iets langer moeten wachten op onze nieuwe favoriete series. Maar laten we het ook even met een korreltje zout nemen. Dat is waarschijnlijk wel het minst erge van deze hele coronacrisis.

, Door coronavirus ook opnames Stranger Things en Walking Dead gestopt , Door coronavirus ook opnames Stranger Things en Walking Dead gestopt