Hier is de trailer van Netflix-docuserie over showman Conor McGregor

CREDITS: Netflix Media Center

Fooking hell. Conor McGregor is weer terug.

En dat is natuurlijk heerlijk nieuws voor mensen die wel houden van een showtje.

Comeback van Conor McGregor

Een kleine twee jaar geleden brak Conor zijn been tijdens de UFC 264 tegen Dustin Poirier. Logischerwijs verloor hij deze wedstrijd, maar het echte verlies was dat we de Ier voor een hele tijd moesten missen. In ‘McGregor Forever’ zien we hoe de voormalig featherweight en lightweight champion zijn comeback richting de top maakt. Daarvoor worden we vier uur lang meegenomen in het wereldje van Conor McGregor. En dat is een verademing hoor.

Conor McGregor
Foto: Netflix Media Center

Humble met een beetje arrogantie

In de trailer maken we alvast kennis met dit wereldje. Buiten de ring welteverstaan, want met een breuk in het been wordt het lastig vechten. Hier zien we hoe Conor als vader en echtgenoot is. En hoewel we Conor in zijn persconferenties vaak met een arrogante toon horen praten, is hij als vader en echtgenoot uitermate ‘humble’, zoals de Britten dat zo mooi zeggen. Bovendien maken we ook kennis met de vechter die Conor buiten de ring is: “Ik vecht al mijn hele leven. Daarvoor ben ik hier neergezet. Ik laat me niet van mijn stuk brengen door een nederlaag. Alleen de ware kampioenen staan weer op.” En zo is het Conor.

Details van ‘McGregor Forever’

Heel lang hoeven we niet meer te wachten tot we Conor in actie zien. Of, nouja, eigenlijk dus juist niet in actie. De docuserie, geproduceerd door Gotham Chopra, Ameeth Sankaran, Giselle Parets, Audie Attar, Peter Berg en Matt Goldberg is op 17 mei al op Netflix te zien. Chopra, medeoprichter van Religion Sports is daarnaast ook de regisseur van ‘McGregor Forever’.

Vond je dit artikel over de nieuwe docuserie van Conor McGregor interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste series en films.

Source:
Netflix Media Center