UFC 257: Conor McGregor is ready voor Dustin Poirier

CREDITS: Creative Commons: Andrius Petrucenia / CC BY-SA

Een jaar nadat Conor McGregor weer terugkwam in de UFC is het bijna weer zover. Dé Ierse eindbaas is nu al meerdere keren – 3 keer om precies te zijn – met pensioen gegaan. Op 23 januari 2021 stapt de UFC-Fighter dan eindelijk weer de kooi in.

Hij gaat het gevecht aan met een bekende, in 2014 stonden ze namelijk ook al tegenover elkaar. UFC 257 zal in ieder geval flink bekeken worden. ‘The Notorious’ Conor McGregor neemt het op tegen Dustin ‘The Diamond’ Poirier.

The ‘Notorious’ Conor McGregor is er helemaal klaar voor

Waar het gevecht zal plaatsvinden is nog niet bekend, maar de datum staat vast. Het gevecht is exact een jaar en 3 dagen na Conor zijn vorige wedstrijd in januari 2020. Toen nam hij het op tegen Donald Cerrone en sleepte The ‘Notorious’ de winst mee naar huis in de eerste ronde.

Eén van de meest besproken vechters aller tijden, Conor McGregor, heeft tot nu toe in de UFC 22 wedstrijden gewonnen en 4 wedstrijden verloren. En niet vergeten: hij stapte zelfs de boksring in tegen the living legend, Floyd ‘Money’ Mayweather. Ondanks dat hij verloor, deed hij niet onder en kon die aardig mee op het boksniveau van Floyd.

Dustin ‘The Diamond’ Poirier VS. The ‘Notorious’ Conor McGregor

Deze twee vechters komen elkaar dus weer tegen en zijn klaar voor het weerzien. De MMA-sterren kwamen elkaar tegen in Las Vegas. Aan het vorige gevecht ging veel trash talking vooraf en Dustin gaf zelfs aan nog nooit iemand zo gehaat te hebben als McGregor.

Gelukkig zijn we de grote mond van Conor gewend. Hij liet in de cage zien dat zijn woorden, daden werden. Hij sloeg Dustin in de eerste ronde naar de grond met alle kracht van dien.

Een trailer om je alvast voor te bereiden

De promotie van de Mixed Martial Arts-wedstrijd is al in volle gang. Vandaar dat er een trailer online is gezet. Met deze revanche wedstrijd trappen zij gezamenlijk het nieuwe jaar af in UFC 257. De trailer neemt je mee naar 2014 en warmt je alvast op voor wat nog moet komen. Het is bijna alweer zover, Conor McGregor is back.

https://www.youtube.com/watch?v=ztl8PLyqpYE