De eerste beelden van de Breaking Bad-film beloven veel goeds

Als je chrystal meth zegt, zal je gegarandeerd aan de hit-serie Breaking Bad denken. De serie heb je inmiddels waarschijnlijk al meerdere keren gebingewatched. Je kan het verhaal van de scheikundeleraar Walter White ondertussen dan ook dromen die besluit om met zijn oud-leerling Jesse Pink de zeer verslavende kristallen te maken. Niet geheel zonder reden. Walter White also known as Heisenberg heeft namelijk kanker. Hij besluit om van het juiste pad af te wijken om geld te verdienen voor zijn familie. Einde van de serie, einde van het verhaal? Zeker niet! Binnenkort kan jij namelijk de eerste Breaking Bad-film checken.

De eerste beelden van de Breaking Bad-film beloven veel goeds

Beter nieuws ga jij aan het begin van de week niet krijgen. Regisseur Vince Gilligan gaat met de Breaking Bad-film verder waar de serie eindigde. De hoofdrol wordt gespeeld door Jesse Pinkman, maar is in de trailer nergens te bekennen. Niet zo gek, want de serie eindigt met heel wat vraagtekens waar hij is gebleven. De eerste beelden van El Camino: A Breaking Bad Movie laten je wel kennismaken met een oude bekende. Skinny Pete wordt hier flink aan de tand gevoeld in een verhoorkamer.

“I don’t know what to tell you, I only said, like, 500 times already. I have no idea where he is. Don’t know where he’s headed either. North, south, east, west, Mexico, the moon — I don’t have a clue. But yo, even if I did, I wouldn’t tell you.”

De vraag is waar drugsbaron Jesse dan wél is gebleven. Eén ding is zeker als we naar de titel van de film kijken: hij is op vlucht geslagen in een Chevrolet El Camino. Op 11 oktober zal je eindelijk op Netflix gaan zien wat er gebeurt na de epische finale aflevering van Breaking Bad. Zoals Walter White zou zeggen: ‘We’re done when I say we’re done!’