De beste films met de bloedmooie Blake Lively

CREDITS: Screenshot The Age of Adaline | Dutch FilmWorks

Het is geen straf om naar een film met Blake Lively te ‘moeten’ kijken. De blonde schone schittert regelmatig op het witte doek met films uit alle gernes. Ze heeft dan ook een indrukwekkend cv waar je u tegen zegt. Ook op de rode loper met haar man Ryan Reynolds aan haar arm steelt ze de show. Kun je ook geen genoeg van d’r krijgen? Dan zijn dit de beste films met Blake Lively. Zo hoef je haar niet te missen.

De beste films met Blake Lively

A Simple Favor (2018)

Deze film gaat over Stephanie. Zij wordt gespeeld door Anna Kendrick en is in de film moeder en vlogger. Haar beste vriendin Emily, vertolkt door Blake Lively, vraagt Stephanie of zij haar zoontje Nicky mee naar huis kan namen na school. Dit is niet ongewoon, Nicky en het zoontje van Stephanie spelen wel vaker samen. Totdat Emily haar zoontje niet meer komt ophalen en niet reageert op telefoontjes. Stephanie zet alles op alles om te achterhalen wat er tijdens de plotselinge verdwijning gebeurde en langzaam komt de waarheid aan het licht.

 

All I See Is You (2016)

All I See Is You is een pyschologisch drama over een blinde vrouw die samen met haar man James in Bangkok, Thailand woont. Wanneer ze er alles aan probeert te doen om haar zicht weer te herstellen, verandert haar leven drastisch en komen details over hun huwelijk en levens aan het licht die alles doen veranderen.

 

The Age of Adaline (2015)

Sinds een ongeluk in 1937 is hoofdpersoon Adealine, gespeeld door Blake Lively, nooit een dag ouder geworden. Vele jaren later ziet ze er nog steeds als een 29-jarige uit en draagt ze dit geheim al decennia lang met haar mee. Maar dan ontmoet ze de knappe miljonair Ellis, die wordt gespeeld door niemand minder dan onze eigen Michiel Huisman. Kan Adaline haar geheim voor altijd verborgen houden? IMDB beoordeelt de film met een 7,2. Prima score, Blake.

 

Café Society (2016)

Met de romantische komedie Café Society werd in 2016 het filmfestival in Cannes geopend. De film gaat over een Joodse familie uit de New York Bronx in de jaren ’30. Een van de familieleden besluit te verhuizen naar Los Angeles in de hoop om daar in Hollywoord een baan in de filmindustrie te vinden. Daar wordt hij verliefd en laat hij zich meeslapen naar Café Society.

 

The Shallows (2016)

In deze actie- en horrorfilm vertolkt Blake Lively weer een hoofdrol. Hier speelt ze de geneeskunde student Nancy. Wanneer ze op een dag in haar eentje gaat surfen op een afgelegen strand in Mexico, wordt ze op korte afstand van de kust aangevallen door een witte haai. Daardoor komt Nancy vast te zitten op een kleine rots die slechts 200 meter van het strand verwijderd is. Gaat ze het proberen de oversteek te halen?

 

The Rhythm Section (2020)

Nóg een film waar Blake Lively schittert in de hoofdrol. In deze film wordt de verslaafde vrouw Stephanie Patrick gevolgd wiens familie is omgekomen bij een vliegtuigongeluk. Vervolgens wordt een journalist vermoord wanneer ontdekt wordt dat de crash geen ongeluk was. Daarom besluit Stephanie om een zelfstandige zoektocht te starten om de waarheid en de daders aan het licht te laten komen.

 

Savages (2012)

We sluiten af met een Amerikaanse misdaadfilm. Savages gaat over de vrienden Chon en Ben die samen een succesvol leven hebben met een wietplantage. Het spul is echter zo goed, dat een Mexicaans drugskartel de vrienden dwingt om voor hen te komen werken. Wanneer ze dit weigeren, ontvoert het kartel een vriendin van het tweetal, gespeelt door Blake Lively, en eisen ze losgeld. De film is gebaseerd op de gelijknamige thriller van Don Winslow.

 

Heb je de films van Blake al uitgespeeld? Dit zijn de beste films met Margot Robbie of Jennifer Lawrence.