Zo kijk je verborgen Netflix-films en series

Wat zou je met je leven doen als er geen Netflix was? Waarschijnlijk was je dan twee keer in de week naar de bios gegaan, had je nog steeds dvd’s gekocht en struinde je internet af voor illegale downloads. Thank god dus dat de streamingdienst bestaat. Toch is er een heikel punt waar velen niet zo blij mee zijn. We kunnen namelijk niet alle films en series die bijvoorbeeld in de V.S op Netflix staan in Nederland checken.

Tot nu dan, want voor een paar euro extra kun je alle films en series van Netflix unlocken. Hoe je dat doet? Dat leggen we je haarfijn uit…

Zo kijk je alle films en series van Netflix in Nederland

In Nederland staan er meer dan 3851 titels online. Dit lijkt op het eerste gezicht veel, maar is een schijntje als je de aantallen ziet van andere landen. Zonder dat je het weet mis je veel topfilms en toffe series omdat je die in ons kikkerlandje niet kan bekijken. Wij weten hoe je wél alle ‘verborgen’ films & series op Netflix kan bekijken.

Voor een paar euro extra álle films en series kijken

Door het fenomeen VPN – Virtual Private Network – is het mogelijk om op een legale manier alle films van Netflix te streamen. Een VPN-verbinding maakt het makkelijk om je privacy en vrijheid te verbeteren. Het is een veilige verbinding tussen je smartphone of laptop, omdat jouw IP-adres anders wordt als je VPN gebruikt. Het virtuele privénetwerk stuurt jouw gegevens via een externe, beveiligde verbinding naar de server. Zo krijgt niet iedereen te zien wat jouw adres is.

Het is zonde als de kans er wel is, maar je niet alle titels van Netflix bekijkt. Deze pareltjes kun je bijvoorbeeld ook niet in Nederland zien:

 • Grey’s Anatomy
 • Supernatural
 • The West Wing
 • Doctor Who
 • Lodge 49
 • Carnival Row
 • Hap and Leonard

films en series Netflix, Zo kijk je verborgen Netflix-films en series

CyberGhost VPN is je nieuwe bro

Een betrouwbare en zeer uitgebreide VPN is CyberGhost VPN. Deze site heeft zich gespecialiseerd in het streamen van verschillende services. Er is een aparte optie die volledig is geoptimaliseerd voor de Amerikaanse versie van Netflix. Met CyberGhost VPN gaat jouw IP-adres vervangen worden door een adres dat zij aanbieden. Zo ben je onzichtbaar online en is al het verkeer vanuit jouw smartphone gecodeerd. Daardoor kun je verbinding maken met bijna 6400 servers in heel de wereld.

Zo werkt het

CyberGhost VPN is beschikbaar vanaf €2,64 per maand. Geen geld als je daarmee alle verborgen films en series van Netflix kan kijken. Met een account heb je op zeven verschillende apparaten totale privacy en heb je meer vrijheid dan ooit tevoren. Er zal een wereld voor je opengaan.

Hier kun je een account aanmaken en als je eenmaal alles kan kijken, wil je nooit meer terug.

Nadat je een account hebt aangemaakt kan je CyberGhost VPN downloaden en dien je het volgende stappenplan te volgen:

 1. Inloggen met je account
 2. Keychain toegang toestaan
 3. Verbinding maken met VPN Nederland
 4. Het tabblad ‘Voor streamen’ openen
 5. Bijvoorbeeld de server Verenigde Staten Netflix openen
 6. Enjoy!

Tekst gaat verder na de foto’s.

Eindeloos streamen

Als je eenmaal verbinding hebt gemaakt dan kun je eindeloos Amerikaanse films en series hier in Nederland kijken. Niet alleen Amerikaanse titels overigens: ook Duitse films, Britse series of Japanse movies die je normaal alleen daar kan kijken. Het gaat je Netflix-life een stuk beter maken, trust us.

Netflix Party
Foto: Will Porada
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…