Deze kaart weergeeft de gemiddelde cupmaat per land

Mocht je een rondreis door Azië op de planning hebben staan, verwacht dan niet dat je grote borsten gaat tegen komen (uitzonderingen daargelaten). Ga je juist het rode plein in Moskou bezoeken of op avontuur in Scandinavië, dan is de kans aanwezig dat je een mevrouw met grote rondingen tegen komt. Dit soort informatie, daar worden wij mannen blij van. Door middel van data via Target Map is de gemiddelde cupmaat wereldwijd in kaart gebracht.

Gemiddelde cupmaat wereldwijd

Wij als Nederlanders hebben niks te klagen, de gemiddelde cupmaat hier is namelijk cup D. Dit is dezelfde maat als onder andere de vrouwen in Duitsland, de Verenigde Staten, Colombia en Venezuela. Wie had dat gedacht? Zoek je geregeld de Middellandse Zee op, dan kijk je misschien je ogen iets minder uit, als je van groot houdt. De gemiddelde cupmaat is daar namelijk cup B. Aan de andere kant is het vaak zo dat hoe zuidelijker wij gaan, hoe vaker wij mooie billen zien….

gemiddelde cupmaat wereldwijd

Foto: Carto/Indy100

Zweden

Als we één land even uit willen lichten voor je, dan is het Zweden wel. Gemiddeld hebben de dames in Zweden dus de grootste borsten van de wereld, maar dat is niet het enige. De dames staan ook nog eens bekend als de mooiste van de wereld. Daarnaast worden ze zo opgevoed dat ze enorm intelligent zijn én goed onafhankelijk kunnen handelen. Kunnen ze het nog mooier maken voor ons?

https://www.instagram.com/p/BIhkc7BgRPS/?utm_source=ig_embed