Deze vliegende motor is nu al te pre-orderen!

CREDITS: Jetpack Aviation

Een Californische start-up genaamd jetpack aviation is begonnen met het aannemen van pre-orders voor deze vliegende motor. We schreven eerder al over een vliegende hoverbike met propellors, maar hier pakken ze het nog rigoureuzer aan…

Jetpack Aviation Speeder

Dit stukje futuristische technologie beschikt over vier turbojet motoren, twee aan elke kant. Deze motoren beschikken over zo veel kracht dat je met 240 kilometer per uur op 6 kilometer hoogte door de lucht kan knallen. Tipje, neem een parachute mee voor de zekerheid.

Afhankelijk van je gewicht kan je gemiddeld 20 minuten lang blijven vliegen. Het apparaat zou op benzine en kerosine lopen. Let wel, jet-motoren slurpen aardig, dus een dagje vliegen zal redelijk in de kosten gaan lopen.

Er zouden twee versies van het apparaat op de markt gaan verschijnen. Eentje waar je zonder vliegbrevet het luchtruim in mag en eentje waar je een brevet voor nodig zal hebben.

Limited edition

Wil je er eentje bemachtigen? Dan moet je heel snel zijn en heel veel geld hebben. Er worden er slechts een paar versies van de vliegende motor voor de normale sterveling ontwikkeld. Daarna worden de apparaten aan het Amerikaanse leger verkocht. Je kan een aanbetalen doen van 10k en als hij af is moet je nog een keertje 370k aftikken. Maar dan heb je wel een vliegende motor.

Futuristischer dan dit gaan we het de komende tijd niet zien denken wij. Wat een apparaat is dit zeg. Omdat wij die 380k niet kunnen missen mag je ons een mailtje sturen als je hem binnen hebt, we komen graag een keertje vliegen!

vliegende motor, Deze vliegende motor is nu al te pre-orderen!