2021 Ducati Scrambler Nightshift

CREDITS: Kil Media

Gloednieuw in de Ducati Scrambler fam of joy: de Nightshift! Onmiskenbaar een Ducati Scrambler, maar in een van de meest sexy uitvoeringen tot nu toe. Het lijkt wel of ze van alle bestaande modellen de mooiste elementen hebben gepakt en in één bike hebben gezet.

Ducati Scrambler Nightshift

Onderhuids is de nieuwe Nightshift exact hetzelfde als de Scramblers die je al kent van Ducati. Je vindt er een luchtgekoelde L-Twin motor met een inhoud van 803cc, die goed is voor 73 pk (66 Nm). En weet je? Waarom zouden ze het ook veranderen? Bij de introductie van de nieuwe lijn Scramblers hadden een schot in de roos. Een basis om nog jaren op voort te borduren.

Hij rijdt dus geweldig, schakelt goed, heeft de juiste technische snufjes die je op zo’n bike verwacht, zoals cornering ABS en een LED-scherm met USB-poort.

, 2021 Ducati Scrambler Nightshift

Looks Scrambler Nightshift

Maar waar de nieuwe Nightshift zich écht onderscheid zijn de looks. Zoals gezegd lijkt het alsof er een beetje van de eerdere modellen in terug komt. De spaakwielen van de Desert Sled, het zijkapje van de Full Throttle en de kleurstelling en het custom design van de Café Racer. Als hij nou ook de motor van de Ducati Scrambler Sport 1100 had, dan waren we helemaal verliefd geweest.

Want deze nieuwe Scrambler is HOT! Ze hebben nieuw custom look knipperlichtjes in bulletvorm geplaatst, een roostertje voor de koplamp en een prachtige nieuwe kleurstelling ontwikkelt. Wat dat betreft slaan ze bij Ducati de plank weer eens volledig raak!

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…