BMW maakt hilarische hommage aan Mercedes-Benz CEO

CREDITS: Wikimedia

Bij Mercedes-Benz is de knoop doorgehakt: Dieter Zetsche gaat na jaren van trouwe dienst weg bij de Duitste autofabrikant. Heerlijk met pensioen zou je zeggen, niets is minder waar! Werkpaarden blijven werken en zo ook Zetsche. Hij gaat nog een paar jaartjes aan de slag bij reisgigant Tui. Natuurlijk haakt hun grootse concurrent BMW in op dit nieuws. De autofabrikant uit het zuiden van Duitsland heeft een hilarische hommage aan Mercedes-Benz CEO Dieter Zetsche gemaakt.

Hommage aan Dieter Zetsche

Het is niet echt groot nieuws dat Zetsche opstapt, dat nieuws kwam al wat eerder naar buiten. Zetche is al sinds 1976 actief bij Mercedes-Benz en heeft de laatste 13 jaar gewerkt als Chief Executive Officer binnen het bedrijf. Naar verluid zal Zetsche na twee jaar werken bij Tui weer terugkeren bij Daimler. Dit is het moederconcern van Mercedes-Benz. Hij zal hier dan de rol van president-commissaris gaan vervullen.

Laat duidelijk zijn dat Dieter Zetsche een absolute eindbaas is. Hij heeft in zijn dertien jaar achter het roer bij Mercedes-Benz flink wat successen behaald, met onder andere de kampioenschappen bij de Formule 1! Daarnaast is hij een van de meest bekende gezichten binnen Mercedes-Benz. De grote snor die hij al jaren op zijn lip heeft staan is niet te missen!

Onderstaande video is een hilarische maar gemeende hommage aan Mercedes-Benz CEO Dieter Zetsche en zijn werk. Wij denken dat ze wel kunnen lachen om deze hommage aan Mercedes-Benz CEO Zetsche. In ieder geval chapeau voor BMW! Een grappige maar welgemeende boodschap die de jaren van rivaliteit goed weerspiegeld.

LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…