Zo kun je Manify gewoon blijven volgen op Facebook

We zagen het al een hele tijd aankomen, maar nu heeft Mark Zuckerberg toch de knoop doorgehakt: Facebook gaat terug naar z’n roots. Minder katten- en hondenvideo’s en heel wat minder doorgeplaatste links van bedrijven en media. Daar komen heel veel updates van je vrienden voor terug. En wie doet dat tegenwoordig nog? Precies, de buurvrouw van je ouders en je oom uit Frankrijk.

Leuk? Misschien. Maar als jij blijer wordt van dikke auto’s, droomhuizen, prachtige reisbestemmingen en tips om je carrière en kledingkast op orde te hebben? Dan raden we ten zeerste aan het volgende te doen…

Zo blijf je Manify gewoon volgen op Facebook

1. Ga naar Manify op Facebook

2. Druk op ‘Volgend’

3. Selecteer ‘Als eerste weergeven’

Dat was ‘ie. Lekker hoor!

We beloven je ook in 2018, ook op Facebook, te blijven voorzien van mooie en inspirerende content! En als jij toffe ideeën hebt of verzoeken, dan kan je ons altijd een berichtje sturen. Via Facebook, via Instagram, via mail, maar net waar je zin in hebt.

 

Zeg je van, fuck die shit ik wil Manify gewoon direct checken? We plaatsen immers dagelijks nieuwe artikelen! Let op:

Geef Facebook een 🖕🏼 en gebruik de app!

1. Ga naar Manify.nl op je smartphone

2. Druk bij Safari op de middelste knop onderaan, het vierkantje met het pijltje er uit. En bij Chrome op de drie bolletjes, rechtsboven.

3. Selecteer bij Safari ‘Zet op beginscherm’ en bij Chrome ‘Toevoegen aan beginscherm’

That’s it. Nu is het alleen nog maar zaak om Manify tussen jouw belangrijkste apps te slepen 😉

Meer volgen!

Allright, als je al zo ver in het artikel bent dan ben je een trouwe volger en dan zeggen we bij deze: we houden van je. Mocht je het nog niet doen? Volg ons op de voet en krijg inside information via Instagram Stories. Laat je inspireren door de Instagram Feed. Schrijf je in op ons wekelijkse Manify Magazine . Oh, en kom lekker biertjes met ons drinken bij Manify: Out of office!

Baas!

Total
1
Share