Spoiler alert: zesde film van Final Destination in de maak

CREDITS: Screenshot The Final Destination | Warner Bros

Negen jaar na de laatste release maakt de franchise van Final Destination bekend dat ze met een zesde film bezig zijn. De originele bedenker en producer zijn herenigd voor een het maken van nog een film. Een officiële releasedatum is nog niet bekend maar wij zijn in ieder geval al hyped!

Zesde film van Final Destination in de maak

De succesvolle horror franchise uit de jaren 2000 is momenteel met de zesde film bezig. In de jaren 2000 tot 2011 bracht de franchise 5 films uit, die wereldwijd 656 miljoen dollar opbrachten. Nu negen jaar later zijn de Jeffrey Reddick en Craig Perry, de oorspronkelijke makers, herenigd om aan een nieuwe film te werken.

Final Destination, Spoiler alert: zesde film van Final Destination in de maak
Foto: Screenshot The Final Destination | Warner Bros Pictures

Final Destination in al zijn glorie

Craig Perry is een meester in het bedenken van gekke openingen en decorstukken. Ze garanderen ons dan ook dat de film niet echt een reboot zou worden en ook zeker niet een film om even snel te cashen. Het wordt zeker een Final Destination film in al zijn glorie.

Er werd onthult dat ze het idee hebben om zich te concentreren op first responders, die voortdurend worden geconfronteerd met leven en dood. Het verhaal moet zich afspelen in de wereld van eerste hulpverleners zoals ambulancepersoon, politie en brandweer.

Nog even wachten

Helaas is er verder nog geen concrete informatie. Er is nog geen regisseur of officiële releasedatum. Wel is bekend dat de schrijvers van Saw, Patrick Melton en Marcus Dunstan mee werken aan de film. Nog even afwachten dus voor de specifics. Maar wij worden hier in ieder geval al heel erg blij van!

Mocht je vergeten zijn waarom de film zo’n succes was: check hieronder een scène The Final Destination 5!

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…