Zien: de officiele trailer van Zack Snyder’s Justice League is bruut

CREDITS: Screenshot Zack Snyder's Justice League | Warner Bros. Pictures

Het wachten is dan eindelijk voorbij. Zack Snyder’s Justice League komt eraan en Warner Bros heeft een gruwelijk voorproefje gegeven. De trailer begint met een voice-over van Lex Luthor: “The god is dead”. En geeft ons – zoals verwacht – een nieuwe kijk op het verhaal.

De film speelt zich af na de gebeurtenissen van Batman versus Superman: Dawn of Justice. Waar Batman en Wonder Woman een heldenteam vormen met Flash, Aquaman en Cyborg. Het is een mix van ongebruikt beeldmateriaal met nieuwe scènes. Hiermee wil Zack Snyder’s Justice League de productieramp in 2017 vergeten.

De nieuwe Justice League film maakt alles goed

Josh Wedon nam voor de vorige film de productie over van Snyder vanwege persoonlijke redenen. Maar toen de film voor het eerst werd onthuld, waren de fans allesbehalve tevreden met de film. De film had een productiehell doorgemaakt. Waarna Snyder bevestigde dat hij een hele andere film voor ogen had. Hij vertelde “I would destroy the movie and I would set  it on fire before I use a single frame that I did not photograph. I would literally blow that fucking thing up.” Als gevolg werd de legende van de Synder Cut geboren.

Justice League, Zien: de officiele trailer van Zack Snyder’s Justice League is bruut
Screenshot Zack Snyder’s Justice League | Warner Bros. Pictures

Geweldige cast

Het vetste aan de nieuwe release is dat Snyder erin slaagde om het grootste deel van de cast, waaronder Ben Affleck, Henry Cavill en Gal Gadot, over te halen voor nieuwe shoots. Wat aangeeft dat zelfs de grootste sterren de fouten uit het verleden recht willen zetten.

Ook zie je in Snyder’s Justice League je nieuwe, favoriete personages: Jared Leto als Joker. Hij zat origineel niet in Justice League. En dit waarderen we enorm, want Leto maakt de film af. Laten we hopen dat Snyder’s Justice League de hype waarmaakt. Maar aan de trailer zal het niet liggen, want die is simpelweg sick:

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…