Walter Whites iconische witte onderbroek is for sale

CREDITS: Doug Hyun/AMC Press Centre

Walter White is nog steeds ongekend populair. Nadat hij ook weer werd ingezet voor een geniale Super Bowl-commerical, is er weer een bizar nieuwtje online gekomen.

Je kunt namelijk een pronkstuk uit Breaking Bad op de kop tikken. En niet zomaar eentje… Nee, je kunt namelijk bieden op, tromgeroffel…., zijn befaamde witte onderbroek. Ja, die ultieme vaderboxer die hij praat tijdens het koken van meth in de woestijn. Dit een stukje Hollywood-historie, want de onderbroek werd in seizoen 1 aflevering iconisch.

Bieden op de iconische meth-onderbroek van Walter White

Via de Los Angeles Online Entertainment Memorabilia Auction van Propstore Auction kunnen fans ‘m op de kop tikken. Op het moment van schrijven staat de teller op $4.000, en er kan tot 27 februari geboden worden. Let wel op als je ‘m écht wil dragen, want de elastiek is al redelijk uitgerekt.

Naast Mr. Whites onderbroek zijn er nog meer Hollywood-props waar je op kan bieden. Inclusief Johnny Depps cowboy boots uit 21 Jump Street en verschillende items uit Better Call Saul. Als je toch fan bent van deze series, dan kun je net zo goed gelijk doorpakken, toch?