Walter White maakt comeback

CREDITS: AMC Press Centre

De methkoning komt terug. En hoe… Het Amerikaanse merk Popcorners heeft Walter White gestrikt voor een Super Bowl-commercial, die tijdens Super Bowl LVII op 12 februari wordt uitgezonden. Zin in.

Walter White a.k.a. Heisenberg

“It says, ‘To W.W. My star, my perfect silence.’ W.W. I mean, who do you figure that is y’know? Woodrow Wilson? Willy Wonka? Walter White?”

Iedere Breaking Bad-fan weet het: deze quote van DEA-agent en schoonbroer Hank betekende heel veel voor de serie. W.W. stond inderdaad voor Walter White. Of moeten we Heisenberg zeggen? Na een kort optreden in El Camino en een terugkeer met Jesse Pinkman als duo in Better Call Saul, is het tijd voor een nieuwe comeback. Maar wel eentje door een dollarteken-bril.

Walther White
Foto: AMC Press Room

Say. Our. Name.

Met een zak White Cheddar Flavor PopCorners verschijnt op de Insta-page van de popped-corn chips fabrikant. In de caption staan de legendarische woorden: Say. Our. Name. Een goede stunt, want als mensen te horen krijgen ‘Walter White is back’ is het raak. Ook in de reacties zijn de mensen meteen scherp. Eén van de reacties is ‘Chips get eaten and you think that of me? I am the one who eats.’ Wat natuurlijk een verwijzing is naar een andere legendarische quote van W.W.: ‘I am the one who knocks!’

Enfin, een nieuw comeback van Walter White is in ieder geval een feit. Misschien iets anders dan je had gehoopt, maar geef hem eens ongelijk. Dit pakt hij slim aan, toch? Het is even afwachten wat we écht op 12 februari te zien krijgen.