Videoland knalt trailer Mocro Maffia seizoen 4 online

CREDITS: Screenshot Mocro Maffia | Videoland

De ‘leipe mocro-flavor’ is terug! Videoland heeft vandaag de trailer van het vierde seizoen van Mocro Maffia online geknald. En dat na eerder deze maand al verrast te zijn met de spin-off Mocro Maffia Meltem. Het nieuwe jaar begint dus héérlijk. Wij hebben de beelden van de lange trailer al gecheckt, en dit wordt weer kicken hoor.

De nieuwe beelden

De trailer zit – zoals verwacht – vol met martelingen, verraad en schietpartijen. Nog geen vijf seconden door de trailer heen worden we getrakteerd op het beeld van een gedempte 9mm en een begraafplaats. Een veelbelovend begin. Ook zien we in de trailer het nieuwe karakter ‘Meltem’ terug, die bij de eerder gereleasete spin-off werd geïntroduceerd. Verder lijkt het erop dat alle de crew van de karakters Paus en Tatta er alles aan doen om Romano te vinden, maar de wraakzucht neemt bij meer mensen toe.

De details van Mocro Maffia seizoen 4

Goed, hoe deze cliffhanger afloopt zien we in het vierde seizoen. En daarvoor hoeven we niet lang meer te wachten: op 28 januari knalt Videoland het nieuwe seizoen van Mocro Maffia online. Volgens Videoland zelf wordt het verraad groter en heftiger dan ooit. Wij zijn heel benieuwd of die woorden waargemaakt worden. In de tussentijd kan je even genieten van de zinderende trailer:

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…