Verstappen on ice, maar niet op schaatsen

“No Micky, no no Micky, that was so not right.”

Deze zin kunnen we na 12 december vorig jaar dromen. En nu zijn alle ogen weer gericht op volgende jaar. Nieuwe auto, nieuwe kansen. Red Bull en Max Verstappen zijn niet vies van een heerlijk promovideootje om de boel af en toe op te zwepen. Dit keer showt Verstappen zijn skills op het GP Ice Race Circuit in Oosterijk. In een F1-auto en met nummer 1 op zijn helm.

Verstappen on ice

In het altijd mooie Zell am See glijdt de Nederlandse eindbaas samen met Speedway-legende Franky Zorn over de baan. Nou ja, glijden… Dat valt wel mee, want voordat hij het ijs betreedt maakt hij een pitstop. Deze keer verwisselt het team de banden met speciale spijkerbanden. De legendarische pitstops zijn altijd loeisnel, dus dat is ook weer een sterk staaltje marketing van de Oostenrijkse energydrankmakers.

In het donker drift, scheurt, ‘donut’ en vlamt Max Verstappen over de ijsbaan. Tof om te zien en wij worden weer even warm gemaakt voor het komende seizoen. Jij ook?

 

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…