Vanaf vandaag staat Suits seizoen 9 op Netflix

CREDITS: Suits | Peacock

Harvey- en Mikeliefhebbers zijn vandaag helemaal het mannetje. Netflix dropt namelijk eindelijk seizoen 9 van Suits. Misschien heb je ‘m al ergens anders gecheckt, maar zo niet: clear your schedule. Het laatste seizoen van de advocatenserie belooft een waar feest te worden.

Suits seizoen 9 op Netflix

Alleen de trailer ‘The Final Episodes’ laat fans al een traantje pikken. Aan alles komt helaas een einde, en zo ook aan Suits. Sommige fans beweren dat na vijf seizoenen  de rek er een beetje uit was, maar tóch blijft de hitserie ongekend populair. En één ding is zeker: Mike komt terug.

Hitserie Suits

Van de Amerikaanse serie kan je veel leren én moet je gewoon een keer gezien hebben. In deze serie draait het om een topadvocaat, Harvey Specter, die een rechterhand aanneemt, Mike Ross, zonder dat hij rechten heeft gestudeerd. Mike Ross is ontzettend geslepen, heeft een fotografisch geheugen en heeft het beste met mensen voor. In deze serie zit ontzettend veel in waarvan je iets kan leren als ondernemer.

Bijvoorbeeld de manier waarop onze vriend Harvey Specter zijn prioriteiten stelt. Hij is een man weinig woorden, en weet altijd precies wat er eerst moet gebeuren. Zowel op het gebied van privé als zakelijk. De mannen én vrouwen zijn in de serie regelrechte ‘Problem Solvers‘ en zorgen er altijd voor dat er een oplossing is. Als ondernemer is dit aanrader om de serie te kijken: er zitten magische woordspelingen in, je raakt geïnspireerd door het doorzettingsvermogen en de wil om te winnen. Al raden we je af om geïnspireerd te worden van de fraude die ook vaak voorkomt. Dus schenk voor jezelf een glas whiskey in en geniet.