Vanaf vandaag check je La Casa de Papel seizoen 5 (deel 1)

3 september 2021 staat al een héle tijd met rood omcirkeld in de agenda’s van serieliefhebbers. Iedereen die Netflix-pushmeldingen krijgt weet namelijk dat vandaag La Casa seizoen 5 (deel 1) online gaat. Fantastisch nieuws, alleen al om te checken of de theorieën van fans blijken te kloppen…

Daar gaan we: La Casa de Papel seizoen 5 staat op Netflix

La Casa de Papel seizoen 4 liet ons met flinke cliffhanger achter. Nu krijgen we dus eindelijk antwoorden. Een aantal van deze antwoorden hebben we al ontvangen in een teaser én een trailer. Bij de trailer vertelde Netflix het volgende: ”De bende zit al meer dan 100 uur in de Bank van Spanje en de professor loopt gevaar. Tot overmaat van ramp komt er een nieuwe tegenstander aan: het leger.” Nu gaan we dus zien hoe het verder gaat.

El Professor in de problemen

In de allereerste teaser van seizoen 5 zagen we dat El Professor in grote problemen is beland. Alicia Sierra laat de bendeleider beven. De bij de politie ontslagen ‘bende-jager’ heeft hem gevonden. Daar wordt iets meer over duidelijk in de laatste trailer, maar vanaf vandaag krijg je échte antwoorden.

Opening El Hotel de Papel

Afgelopen week zijn we met team MANIFY bij de opening geweest van El Hotel de Papel. Deze experience in Den Haag is geopend om het vijfde deel van La Casa te vieren. In het voormalige bankgebouw van de Nederlandsche Bank stap je regelrecht in de wereld van de Spaanse meesterserie. Je loopt door iconische scènes en ook in dit hotel draait alles om één ding: de buit. Als bezoeker kom je uit bij de goudkluis met de originele kluisdeur en moet je jezelf door het alarmsysteem wurmen.

De experience is open 3 t/m 5 september, van 13:00 tot 19:00 uur. Het is alleen voor de échte fans, dus je moet El Professor overtuigen via www.elhoteldepapel.nl. Wij gingen je voor, en het is een hele dikke aanrader!