Netflix dropt releasedatum Undercover seizoen 2

CREDITS: Screenshot Undercover | Netflix

We zitten er al een tijdje op te wachten, maar er is uiteindelijk goed nieuws: Undercover seizoen 2 komt 6 september op Netflix. Via een korte teaser op YouTube heeft Netflix het nieuwe seizoen aangekondigd. Onder andere Rico Verhoeven heeft een kleine rol in het filmpje.

Undercover seizoen 2 in september op Netflix

Waar het eerste seizoen draaide om de drugswereld in Noord-Brabant, gaat het in de tweede reeks over illegale wapenhandel. Een jaar na de gebeurtenissen van seizoen één werkt Kim (Anna Drijver) bij Human Rights. Samen met haar ex-collega Bob (Tom Waes) leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland.

De verdeling van de hoofdrollen blijft hetzelfde. Zo heeft – gelukkig – ook Frans Lammers weer een prominente rol in de teaser. Dat het tweede seizoen van Undercover in september naar Netflix komt is niet het enige nieuws. Lina Brouneus, directeur co-production & acquisition, heeft ook aangegeven dat er sowieso een derde seizoen komt.

Succes seizoen 1

Seizoen 1 was een groot succes. Nederland streamde massaal de Belgisch-Nederlandse serie. Het is dan ook een van de betere series uit eigen land van de afgelopen paar jaar. Netflix zou gek zijn als niet op het succes had voortgeborduurd. We kunnen niet wachten tot september als onze grote vriend Frank Lammers weer in de huid kruipt van XTC-producent Ferry.

undercover seizoen 2, Netflix dropt releasedatum Undercover seizoen 2
Foto: Screenshot Undercover | Netflix