Tom Waes onthult releasemaand Undercover seizoen 3

CREDITS: Screenshot Undercover | Netflix

Big news. Er is een update gegeven over de favoriete serie van héél Nederland. Acteur Tom Waes heeft namelijk onthuld wanneer Undercover seizoen 3 te zien is. Hij verklapte de releasemaand tijdens het praatprogramma RTL Boulevard.  Fans moeten nog even geduldig zijn, maar is er licht aan het einde van de tunnel. Als alles volgens planning verloopt dan verschijnt het nieuwe seizoen van Undercover in september.

Releasemaand Undercover seizoen 3 onthuld

Een tijdje geleden kondigde drugsbaas Ferry al aan dat het filmen was begonnen. Op dit moment zijn de opnames nog steeds bezig. In de succesformule van Netflix krijgen we – gelukkig – weer veel bekende gezichten te zien. In het derde seizoen zijn weer rollen weggelegd voor Frank Lammers, Anna Drijver en Elise Schaap.

Zo maakte Ferry bekend dat de opnames van seizoen 3 waren gestart:

Tom Waes de Frank Lammers van België?

Frank Lammers heeft in ons kikkerlandje inmiddels furore gemaakt. Als Ferry heeft hij veel fans gegenereerd. En terecht, want hij vertolkt zijn rol fenomenaal. Zo goed dat er zelfs een film over het personage Ferry Bouwman komt.

In Boulevard krijgt Tom Waes de vraag of hij daar jaloers op is. Jaloezie wuift de Belgische acteur weg, want er liggen plannen op de plank om zoiets met hem te gaan doen. Misschien wordt Tom dus de Frank Lammers van België. Of doen we meneer Waes daarmee te kort?

Naast dat we nu wachten op de officiële releasedatum en de eerste trailers van Undercover seizoen 3, is het ook wacht op Ferry de Film. De opnames daarvan zijn al een tijdje klaar, ook dat kondigde Ferry aan in zijn Insta-post.

Check ook: Undercover-held en drugsbaas Ferry Bouman krijgt eigen film

 

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…