Undercover-held en drugsbaas Ferry Bouman krijgt eigen film op Netflix

CREDITS: Screenshot Undercover | Netflix

Big news voor alle liefhebbers van de serie Undercover. Netflix gaat namelijk een film uitbrengen over de hoofdpersoon en drugsbaas Ferry Bouman. De film gaat over de beginjaren van Ferry in het criminele circuit. Ook de naam is al bekendgemaakt: Ferry.

Ferry Bouman uit serie Undercover krijgt eigen film

Ferry Bouman zal net zoals in de serie gespeeld worden door Frank Lammers. Daarnaast zal ook Elise Schaap te zien zijn in de prequel. De productie ligt in de handen van De Mensen.

Nico Moolenaar, scenarist en creative producer, zegt tegen HLN: “We zijn trots dat we van Netflix de kans krijgen om te vertellen waar Ferry vandaan komt, hoe hij Danielle heeft leren kennen en hoe hij op de camping is beland, lang voor er sprake was van undercoveragenten in zijn leven.”

Ferry Bouman, drugsbaron

In Undercover staat een criminele organisatie centraal die zich bezighoudt met de productie in xtc. Ferry Bouman is dé grote man van de organisatie. De serie was een regelrechte klapper in Nederland. Vorig jaar was het namelijk de best bekeken serie van allemaal hier in ons land. Daarnaast maakte Undercover ook nog furore in bijvoorbeeld Latijns-Amerika.

Een succesvolle formule verander je natuurlijk niet zomaar. Daarom geeft Netflix aan dat in de film ook veel spanning, verrassende plotwendingen, emotie en humor terug gaat komen.

Helaas is nog niet bekendgemaakt wanneer de serie daadwerkelijk op Netflix te zien al zijn. Tot die tijd is het nog even afwachten en jezelf vermaken met de serie. Gelukkig komt seizoen 2 eraan: 6 september zal Ferry Bouman weer schitteren op Netflix.

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…