Netflix heeft twee nieuwe seizoenen van Modern Family online gezet!

De Amerikaanse komedieserie Modern Family brengt maar liefst in één keer twee nieuwe seizoenen uit. Eerder heeft Netflix al acht seizoenen online gezet, maar nu zijn ook seizoen negen en tien toegevoegd. Wat betekent dat we kunnen gaan genieten van 44 nieuwe afleveringen van 22 minuten per stuk. Reken maar uit hoeveel dagen dat bingewatchen wordt.

De populaire serie Modern Family komt met 44 nieuwe afleveringen

De serie vertelt het verhaal van drie totaal verschillende gezinnen die samen één grote familie vormen. Met allerlei herkenbare situaties en ongemakkelijke gebeurtenissen krijg je een kijkje in het leven van de familie Pritchett.

Valt in de prijzen

In 2009 is de eerste aflevering van Modern Family online gekomen, wat gelijk zorgde voor een enorme hit. De serie is meerdere keren genomineerd voor grote prijzen en heeft zelfs enkele grote awards op haar naam staan. Zo wonnen ze al vier keer een Emmy Award voor beste komedie en in totaal zelfs 22 Emmy Awards. En dan mogen we de Golden Globe zeker niet vergeten. Vorig jaar maakte de zender bekend dat er na het elfde seizoen een einde komt aan de populaire serie, maar op dat seizoen moeten in Nederland nog even wachten.