Netflix onthult onheilspellende teaser van Stranger Things 4

CREDITS: Screenshot Stranger Things 4 teaser | Netflix

Goed nieuws voor de Stranger Things-fans! Het wachten is dan eindelijk voorbij. Vanwege Corona zijn de opnames even stil komen te liggen, maar gelukkig is het dan ein-de-lijk zover. De nieuwe teaser van Stranger Things 4 is onthuld. Netflix gaf in 2020 de eerste teaser van het vierde seizoen. Hierin zagen we dat Hopper nog leefde.

De nieuwe teaser van Stranger Things 4  is dan ein-de-lijk gedropt

The lichtelijk creepy en spannende teaser vraagt naar meer. De nieuwe teaser lijkt een flashback te zijn, waarin Dr. Martin Brenner een groep kinderen toespreekt in dezelfde faciliteit waar Eleven a.k.a. Millie Bobby Brown vandaan kwam.

Je hoort in de voice-over Millie hijgen. Daarna draait de camera naar een deur met het cijfer 11 erop. Vervolgens zien we Eleven haar ogen open doen. Terwijl Brenner vraagt “Eleven, luister je?”. Vermoedelijk zal het nieuwe seizoen doorgaan met het verkennen van Eleven haar oorsprong.

Nog even geduld

Dit is niet de eerste trailer van Stranger Things 4. In februari 2020 was de eerste teaser. Onder de eerste teaser stond (001/004) en onder de nieuwe teaser staat (002/004). Grote kans dat er nog twee gruwelijke teasers ons te wachten staan.

Wanneer Stranger Things 4 uitkomt is nog de vraag, afgelopen september hebben ze het filmen weer hervat. De makers van de serie hebben tot nu toe nog maar weinig losgelaten. Wel liet Finn Wolfhard, die de rol van Mike speelt, weten dat het vierde seizoen waarschijnlijk pas volgend jaar op Netflix komt te staan. Dit zou betekenen dat we nog even geduld moeten hebben. Joe Keery, die de rol van Steve Speelt, liet op zijn beurt weten dat het vierde seizoen het engst zal worden. En na het zien van deze beelden geloven we het graag, want een dag eerder kwam deze video online: