Check hier de officiele trailer van The Witcher: Blood Origin

CREDITS: Netflix Media Center

In december zijn vooral de kerstscènes aan zet. Maar wat als Netflix opnieuw weet te verassen met de release van een nieuwe bingewaardige hitserie? De officiële trailer van The Witcher: Blood Origin belooft in ieder geval veel goeds.

The Witcher: Blood Origin

De prequel speelt zich zo’n 1200 jaar voor de originele serie af. In zes verschillende afleveringen word je meegenomen naar de mixende wereld van elven, mensen en monsters. Als dit geen succes wordt, weet zelfs Netflix het effe niet meer.

Je volgt zeven onbekenden die plots samen dienen te werken om een onverslaanbaar rijk te trotseren. Maar wanneer er een andere wereld opdoemt, lijkt er wel degelijk meer nodig dan zeven onschuldige koppies. Oftewel, tijd om het monster tot ontdekking te brengen.

The Witcher: Blood Origin, Check hier de officiele trailer van <strong>The Witcher: Blood Origin</strong>
Foto: Netflix Media Center

Goed vooruitzicht

Soms moet je na de officiele trailer lang wachten op de releasedatum. Deze keer niet. 25 december staat de prequel al op Netflix en kun je streamen als je geen zin hebt in tafelen met familie. En om het nog mooier te maken: geluiden uit de filmwereld beloven dat in de zomer van 2023 nog een nieuw seizoen komt. Kijkgenot genoeg voor de komende tijd dus. De eerste officiële beelden check je hier, waardoor je alvast warmdraait voor eind december.

Source:
Hypebeast, Netflix Media Center